• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SCHWANTZ: Aπορεί για την απόφαση του Stoner.
Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής σχολιάζει την απόφαση του Stoner να απουσιάσει για τρεις αγώνες.
Νέα 24/08/2009 - 09:55

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993, στα 500cc, Kevin Schwantz δήλωσε έκπληκτος από την απόφαση του Casey Stoner να αποσυρθεί για τους επόμενους τρεις αγώνες. Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, όπου ο Αυστραλός ήταν πρώτος στους αρχικούς πέντε αγώνες, με δύο νίκες, η συνέχεια ήταν γεμάτη προβλήματα, αφού ο Stoner ταλαιπωρήθηκε από μυστηριώδη ασθένεια, η οποία ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς.

 

Τελικά, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 αποφάσισε να απουσιάσει από τους τρεις επόμενους αγώνες, με σκοπό να επιστρέψει σε πλήρη φόρμα, στην Πορτογαλία. Παρόλα αυτά, ο Schwantz, σε συνέντευξη που έδωσε εν όψει του Grand Prix της Indianapolis, πιστεύει ότι άλλοι λόγοι κρύβονται πίσω από την αποχώρηση του Stoner.

 

"Σαν αναβάτης, πιστεύω ότι ο Casey πρέπει να είναι εκεί έξω και να αγωνίζεται. Η επιλογή του στο Donington, να ξεκινήσει με ελαστικά βροχής ήταν πραγματικά πολύ περίεργη", σχολίασε ο Schwantz. "Δε χρειαζόταν να πάρει τέτοιο ρίσκο, ενώ βρισκόταν στο κυνήγι του Πρωταθλήματος. Από αυτή του την κίνηση, κάτι μου είπε, ότι το πρόβλημα φαίνεται να είναι μεταξύ του Casey και της Ducati, παρά με την όποια ασθένεια αντιμετωπίζει."

Schwantz 2
Schwantz 2

 

"Για μένα, εφόσον έχεις υπογράψει συμβόλαιο, πρέπει να είσαι έξω και να αγωνίζεσαι, εκτός πια αν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Προσωπικά, θα ήμουν στην πίστα και θα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου."

 

"Το αν μπορώ να δώσω το 100% των δυνάμεών μου ή όχι είναι όντως ένα θέμα. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι η αποχώρηση του Stoner είναι μια μεγάλη απογοήτευση, διότι ο Casey είναι πραγματικά πολύ δυνατός μαχητής. Η γνώμη μου είναι ότι η ουσία αυτής της υπόθεσης βρίσκεται στο παρασκήνιο, και πολύ λίγοι γνωρίζουν τί πραγαμτικά έχει συμβεί", ολοκλήρωσε ο Schwantz.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Στοχεύει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί.

« Προηγούμενο άρθρο

CECCHINELLO: Έξυπνο πλάνο χρηματοδότησης, σε δύσκολους καιρούς για τα MotoGP.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα