• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Στοχεύει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί.
6 αγώνες χωρίς νίκη για τον Ισπανό.
Νέα 24/08/2009 - 13:35

Ο Jorge Lorenzo είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στο σερί μέτριων εμφανίσεων, που τον χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Γι' αυτό, σκοπεύει να τα δώσει όλα στη δεύτερη φετινή του επίσκεψη στις Η.Π.Α., στο Grand Prix της Indianapolis.

 

O νεαρός Ισπανός δεν έχει σημειώσει νίκη, από το Γαλλικό Grand PrixThe του Le Mans, ενώ έχει μείνει και μακριά από τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, λόγω δύο συνεχόμενων πτώσεων, στους δύο τελευταίους αγώνες.

 

Ταυτόχρονα, αυτό το σαββατοκύριακο όλοι όσοι ασχολούνται με τα MotoGP, περιμένουν την ανακοίνωση του Lorenzo, σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι φήμες για μεταγραφή στην Ducati έχουν ήδη διαρρεύσει, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

 

"Το Indy είναι πολύ ιδιαίτερη πίστα για μένα, διότι εκεί πήρα το πρώτο μου βάθρο, σε βρεγμένες μάλιστα συνθήκες, την πρώτη μου χρονιά στα MotoGP. Πηγαίνω εκεί με καλή ψυχολογία, διότι έχω καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα, και στους τελευταίους αγώνες ήμουν αρκετά γρήγορος. Το συμβάν της προηγούμενης Κυριακής δε με έχει επηρεάσει. Πλέον, δεν έχω το μυαλό μου στο Πρωτάθλημα, θέλω όμως πολύ να κερδίσω έναν αγώνα", δήλωσε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250, Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

O μικρότερος Ισπανός στα ΜotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

SCHWANTZ: Aπορεί για την απόφαση του Stoner.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα