• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Για έξι δέκατα
Έχασε την ευκαιρία ν’ ανέβει στο βάθρο
Νέα 17/10/2016 - 13:17

Την ευκαιρία να πάρει το πρώτο του βάθρο με την Suzuki έχασε για μόλις έξι δέκατα ο Aleix Espargaro στον αγώνα του Motegi χτες.

 

Ο Ισπανός έχει καταφέρει να κερδίσει τον Vinales - τον ομόσταυλό του - μόνο μια φορά φέτος σε αγώνα που έχουν τερματίσει και οι δυο.

 

Χτες έδειχνε ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει και πάλι, όμως στο τέλος ο Vinales είχε περισσότερες δυνάμεις (και λάστιχο) και ανέβηκε αυτός στο τελευταίο σκαλί του βάθρου.

 

Το θετικό για τον Aleix είναι ότι τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα ελαστικά της Michelin - λόγω του επιθετικού του στυλ - φαίνεται να αποτελούν παρελθόν.

 

«Είμαι ικανοποιημένος και δεν λέω χαρούμενος γιατί χάσαμε το βάθρο για κάτι παραπάνω από μισό δευτερόλεπτο», σχολίασε ο Espargaro.

 

«Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό όλο το Σ/Κ και ειδικά με το μπροστινό ελαστικό, βλέπω ότι σημειώσαμε πρόοδο».

 

«Ήταν η πρώτη φορά σε όλη τη σεζόν που ένοιωθα δυνατός πάνω στη μοτοσυκλέτα και μπορούσα να οδηγήσω όσο επιθετικά ήθελα».

 

«Δυστυχώς όμως στα τελευταία στάδια του αγώνα δεν είχα πρόσφυση και ο πίσω τροχός γλιστρούσε. Προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο πιο καλά μπορούσα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κρατήσω πίσω μου τον Maverick».

 

«Προσπάθησα στο μέγιστο βαθμό και στο τέλος έχασα το βάθρο μόλις για έξι δέκατα. Έχουμε όμως τρεις αγώνες ακόμα και είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να πάρω ένα βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σωστή η στρατηγική του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν με ενδιέφερε η 2η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα