• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Λάθος επιλογή!
Μεσαίο αντί μαλακό ελαστικό μπροστά
Νέα 16/10/2016 - 12:59

Η λάθος επιλογή του μπροστινού ελαστικού ήταν αυτή που - σύμφωνα με τον Jorge Lorenzo - στοίχισε στον Ισπανό άσο στο σημερινό αγώνα.

 

Ο Lorenzo, που χτες πήγε με το ελικόπτερο στο νοσοκομείο μετά την πτώση του, ήταν ανάμεσα στο μαλακό και στο μεσαίο, επιλέγοντας τελικά το τελευταίο.

 

Ο Ισπανός ήταν δεύτερος, αφότου έπεσε νωρίς ο Rossi και κράτησε αυτή τη θέση μέχρι και πέντε γύρους πριν το τέλος, όταν έπεσε και αυτομάτως ο Marquez γινόταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Το μεσαίο ελαστικό το είχαν όλοι όσοι τερμάτισαν στη δεκάδα, με εξαίρεση τον Crutchlow που έβαλε το σκληρό μπροστά. Ο Jorge, μετά τον αγώνα, δήλωσε ότι έπρεπε να βάλει το μαλακό μπροστά.

 

«Δεν έχω πρόβλημα από την πτώση... κανένα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τερμάτισα τον αγώνα και είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί θα μπορούσα να είμαι 2ος στη βαθμολογία, αλλά έχασα μεγάλη ευκαιρία».

 

«Έκανα λάθος επιλογή στο μπροστινό ελαστικό. Διάλεξα το μεσαίο και αυτό δεν ήταν καλό για εμάς. Στις ΕΔ4 πάντως δεν είχα ταλαντώσεις από αυτό κι επειδή έκανε ζέστη σήμερα, είπαμε να το φορέσουμε».

 

«Είμαι σίγουρος ότι με το μαλακό ελαστικό θα ήμουν πολύ καλύτερος. Θα έμενα κοντά στον Marc και θα πάλευα για τη νίκη. Κρίμα... έκανα λάθος επιλογή, όπως ήταν και λάθος μου να πιέσω τόσο πολύ σ’ εκείνη τη στροφή και να πέσω».

 

Έτσι ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πτώση του Rossi, σε μια πίστα που ταιριάζει στην Yamaha.

 

«Είχαμε τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε! Η πτώση μου στις ΕΔ3 έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα στον αγώνα, λόγω του πόνου, όπως και το λάθος με το μπροστά ελαστικό».

 

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία σ’ αυτή την πίστα... σε μια πίστα που είναι γενικά καλή για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν κατάλαβα τίποτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA