• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν κατάλαβα τίποτα!
Έχασα το μπροστινό και λογικά έκανα λάθος
Νέα 16/10/2016 - 12:52

Οι ελπίδες του Valentino Rossi για να κάνει την ανατροπή στο φετινό Πρωτάθλημα, γκρεμίστηκαν μαζί με τον ίδιο όταν έπεσε από τη δεύτερη θέση του αγώνα.

 

Ο Ιταλός, ο οποίος ξεκίνησε από την pole, πίεζε πολύ για να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Marc Marquez, όταν έχασε το μπροστινό για να εγκαταλείψει για 4η φορά φέτος.

 

«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είμαι καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε ο Vale που έμεινα για λίγο πιασμένος κάτω από τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Από την άλλη είναι κρίμα, διότι είχα καλό ρυθμό και ήμουν δυνατός. Δυστυχώς η εκκίνησή μου δεν ήταν φανταστική κι έμεινα πίσω από τον Marquez και  τον Lorenzo».

 

«Στη συνέχεια ο Marquez ήταν πιο γρήγορος από μένα και πέρασε τον Lorenzo, ενώ εγώ έχασα χρόνο μένοντας πίσω του. Όμως ο ρυθμός μου ήταν καλός».

 

«Μπορούσα να πιέζω πολύ για να προλάβω τον Marquez, δυστυχώς όμως έχασα το μπροστινό».

 

«Ειλικρινά δεν ένοιωσα τίποτα... δεν μπήκα στη στροφή πιο ανοιχτά ή πιο μέσα. Έχασα όμως το μπροστινό και λογικά ήταν δικό μου το λάθος».

 

Όπως οι περισσότεροι στο σχηματισμό εκκίνησης, έτσι και ο Rossi (με τον Lorenzo) επέλεψε να βάλει το μαλακό ελαστικό  μπροστά και το μεσαίο μπροστά.

 

Στόχος του Valentino πλέον είναι η δεύτερη θέση στη βαθμολογία, με τον Ιταλό  να προηγείται 14β του ομόσταυλού, Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Λάθος επιλογή!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Είχα ξεχάσει που βρισκόμουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA