• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: Αγώνας 2
Ασταμάτητος ο Davies, στο Qatar κρίνεται ο Τίτλος
Νέα 16/10/2016 - 16:44

Ο Chaz Davies πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στα SBK-Motul, την ώρα που ο Sykes οδηγεί τη μάχη για τον Τίτλο στον τελευταίο Γύρο του Qatar!
 

Ίδιος με τον πρώτο αγώνα ήταν και ο δεύτερος, καθώς ο Davies της Ducati έκανε δυνατή εκκίνηση από την 6η θέση, στο τέλος του 1ου γύρου ήταν μπροστά και απλά μεγάλωνε τη διαφορά του.

 

Δυο γύρους πριν το τέλος είχε χτίσει μια διαφορά 7δ για να πάρει την 9η νίκη του φέτος, όσες έχει και ο Rea, την ώρα που πίσω του διαδραματιζόταν ολόκληρο δράμα!

 

Στους πρώτους δέκα γύρους οι δυο Kawasaki των Rea και Sykes ήταν μαζί, προτού φύγει μπροστά ο Rea σε μια προσπάθεια να κλειδώσει τον Τίτλο από την Ισπανία.

 

Ο Rea ήταν μπροστά, την ώρα που στο «παιχνίδι» μπήκε και η Honda του Nicky Hayden ανεβάζοντας την αγωνία στους τελευταίους γύρους.

 

Αν ο Sykes δεν κατάφερνε να περάσει τον Hayden ο Rea - που κρατούσε τη δεύτερη θέση - θα έπαιρνε τον Τίτλο, ωστόσο ο Βρετανός κράτησε τη ψυχραιμία του και κατάφερε να κερδίσει τον Αμερικανό.

 

Έτσι ο Rea φεύγει από την Ισπανία με τη διαφορά να παραμένει στους 48β μόνο που αυτή τη φορά μένει ένας Γύρος για το τέλος και μόλις 50β στο σύνολο.

 

Ο Hayden έχασε για λίγο την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο, κράτησε όμως άνετα πίσω του την Yamaha του Sylvain Guintoli που ήταν πέμπτος.

 

Η δεύτερη Honda, αυτή του Van der Mark, πήρε την έκτη θέση μπροστά από τον Alex Lowes, καθώς ο αναβάτης της Yamaha έχανε σε ρυθμό προς το τέλος του αγώνα, υποχωρώντας από την 4η στην 7η θέση.

 

Σταθερός ο Jordi Torres, έφερε την BMW του στην 8η θέση, με τον Anthony West να εντυπωσιάζει με την 9η θέση, μπροστά από τον Savadori που έκλεισε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Dovi και Vinales για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Λάθος επιλογή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA