• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Είχα ξεχάσει που βρισκόμουν!
Θόλωσε όταν συνειδητοποίησε ότι έπαιρνε τον Τίτλο
Νέα 16/10/2016 - 12:03

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο σημερινός αγώνας στο Motegi, καθώς έγινε κάτι που ελάχιστοι θα περίμεναν πριν την έναρξη του 15ου Γύρου.

 

Ο Marquez θα μπορούσε να πάρει τον Τίτλο στην Ιαπωνία αν κέρδιζε και δεν έπαιρναν βαθμούς οι δυο Yamaha, ένα σενάριο πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

 

Τουλάχιστον στη θεωρία, διότι στην πράξη ήρθαν τα πάνω κάτω και ο Marquez κατάφερε να κερδίσει σε μια πίστα που ποτέ δεν τα είχε καταφέρει στη μεγάλη κατηγορία!

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, είδε πρώτα τον Rossi να πέφτει και στη συνέχεια και τον Lorenzo να κάνει το λάθος, για να του προσφέρουν - με τα λάθη τους - τον Τίτλο στο πιάτο.

 

Ο Marquez, που διανύει μια εξαιρετική χρονιά, πήρε τον τρίτο του Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία σε διάστημα 4 ετών και τον 5ο του στα εφτά χρόνια που αγωνίζεται!

 

«Απίστευτο... ειλικρινά δεν το πιστεύω!», ήταν τα πρώτα του λόγια. «Το πρωί που ξύπνησα ένοιωθα νορμάλ πίεση, σαν έναν κανονικό αγώνα διότι πίστευα ότι ήταν αδύνατον να πάρω τον Τίτλο εδώ».

 

«Ειλικρινά μόλις είδα εκτός και τον Lorenzo, έχασα την 3η ταχύτητα 4-5 φορές στο γύρο... δεν ήξερα που βρισκόμουν... σε ποια πίστα! Ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ».

 

«Μετά, μόλις πέρασα τη γραμμή τερματισμού, έλεγα ότι δεν θα υπάρξουν πανηγυρισμοί γιατί δεν είχαμε ετοιμάσει τίποτα, όμως η ομάδα πάντα πίστευε σε μένα και ήταν έτοιμοι με τα μπλουζάκια».

 

Ο Marc Marquez αφιέρωσε τον Τίτλο στη γιαγιά του, την οποία έχει χάσει, ενώ παραδέχτηκε ότι ένοιωθε περισσότερη πίεση να κερδίσει τον Τίτλο φέτος, απ’ ότι τις άλλες χρονιές.

 

«Είναι μια ιδιαίτερη νίκη εδώ, η πρώτη μου νίκη στο Motegi στη μεγάλη κατηγορία, μπροστά στο αφεντικό μας! Είμαι πραγματικά χαρούμενος και γι’ αυτόν τον Τίτλο είχα περισσότερη πίεση».

 

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τη σεζόν, αλλά πάντα είχα αυτοπεποίθηση. Δεν θέλω να ξεχάσω τη γιαγιά μου, η οποία μου έλεγε: να προσέχεις, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

 

Όσο για τον αγώνα, ο Marquez σχολίασε: «Ξεκίνησα καλά τον αγώνα, παραδόξως γιατί αυτό σπάνια συμβαίνει και μετά είδα ότι ο Valentino με πέρασε 3-4 με περίεργο τρόπο».

 

«Ένοιωθα ότι ήταν λίγο νευρικός κι έτσι αποφάσισα να πιέσω για να κάνω μια μικρή διαφορά. Μόλις είδα τον Rossi εκτός, πίεσα πιο πολύ και είπα ότι θα πάω για τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν κατάλαβα τίποτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Παγκόσμιος Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA