• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Νίκη για Luthi!
Πτώση για Rins-Lowes, 2ος και στο +21 ο Zarco
Νέα 16/10/2016 - 08:31

Μπορεί ο Tom Luthi να κέρδισε τον αγώνα σήμερα, ωστόσο ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Johann Zarco που κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο μετά την Αυστρία.

 

Ο Γάλλος έχασε μερικές θέσεις στην αρχή, αλλά καθώς είναι πιο δυνατός με φθαρμένα ελαστικά, ανέβασε το ρυθμό του στη συνέχεια και μείωνε συνεχώς τη διαφορά του από τον Luthi.

 

Αυτή είχε φτάσει στην αρχή στα 2.7δ αλλά ο Zarco είχε καλύτερο ρυθμό από τον Luthi, ο οποίος πίεσε τα ελαστικά του στην αρχή, φθείροντάς τα. Παρ’ όλα αυτά κρατήθηκε μπροστά από τον Zarco για 0.386δ.

 

Βέβαια ο Zarco δεν είχε λόγο να πιέσει παραπάνω για να πάρει τη νίκη, μιας και ήταν ικανοποιημένος και με τη δεύτερη θέση, ειδικά αφότου είχε δει από την αρχή του αγώνα ότι ο Rins έπεσε.

 

Ο Ισπανός έκανε καταπληκτική εκκίνηση κερδίζοντας πολλές θέσεις, αλλά δεν απέφυγε το λάθος στην τρίτη στροφή της πίστας. Ξαναμπήκε για να τερματίσει τελικά 20ος.

 

Έτσι η διαφορά του Rins από τον Zarco διαμορφώνεται στο +21β υπέρ του Γάλλου που κάνει ένα καλό αγώνα μετά από τέσσερεις συνεχόμενους στους οποίους έχανε από τον Rins.

 

Ένας άλλος από τους διεκδικητές του Τίτλου, ο Sam Lowes, είχε επίσης πτώση και ουσιαστικά μένει εκτός μάχης μιας και έχει διαφορά 60β από την κορυφή, με 75β να μένουν στο σύνολο.

 

Στο βάθρο, το πέμπτο του στους οχτώ τελευταίους αγώνες, ανέβηκε ο Franco Morbidelli, ο οποίος στην αρχή ήταν πίσω από τον Luthi, αλλά σταδιακά έχανε σε ρυθμό.

 

Κατάφερε πάντως να κρατήσει πίσω του τον Nakagami, ο οποίος χειροκροτούσε στο τέλος τους συμπατριώτες του στις κερκίδες, έστω κι αν δεν κατάφερε στο τέλος ν’ ανέβει στο βάθρο.

 

Καλό αγώνα έκανε ο Sandro Cortese και πήρε την 5η θέση μπροστά από τον Simone Corsi που ήταν έκτος, το καλύτερό του αποτέλεσμα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από το Le Mans.

 

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο Mattia Pasini μπαίνει στη δεκάδα, επικρατώντας στη μάχη του με τον Julian Simon. Οι Schrotter και Simeon έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Παγκόσμιος Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: Τρομερό φινάλε, νίκη Bastianini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA