• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: Τρομερό φινάλε, νίκη Bastianini!
Για 17χιλ μπροστά από τον Binder, στο βάθρο και ο Ono
Νέα 16/10/2016 - 08:19

Δραματικό ήταν το φινάλε του αγώνα της μικρής κατηγορίας στην πίστα του Motegi, με τον Enea Bastianini να κερδίζει για 17χιλ τον Binder!

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Migno να τίθεται επικεφαλής, αλλά γρήγορα έκανε το λάθος και τα ηνία ανέλαβε ο Binder, ο οποίος έκανε σχεδόν τον τέλειο αγώνα!

 

Οδηγούσε την κούρσα από την αρχή σχεδόν, μέχρι και τέσσερεις στροφές πριν το τέλος, όταν ο Bastianini τα έδωσε όλα στην 11 και φρενάροντας πιο μέσα από τον αντίπαλό του πήρε το προβάδισμα!
 

Όμως ακόμα κι έτσι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στους τελευταίους γύρους ο Binder, ήταν δυνατός και διεκδίκησε τη νίκη.

 

Στην έξοδο της 14 ήταν πίσω από τον αντίπαλό του και προσπάθησε στο τέλος με το slipstream να περάσει μπροστά, χωρίς τελικά να το καταφέρει.

 

Για τον Bestia ήταν η δεύτερη νίκη της καριέρας του, μετά το Misano πέρυσι και μια νίκη που του δίνει προβάδισμα για τη 2η θέση της βαθμολογίας, καθώς ο Jorge Navarro είχε μια πτώση.

 

Ο Ισπανός ακούμπησε στην αρχή του αγώνα τη μοτοσυκλέτα του Mir και έπεσε, εξαρθρώνοντας τον ώμο του.

 

Όλο το Σ/Κ ο Ono ήταν δυνατός και το επιβεβαίωσε και σήμερα. Παρά το ότι έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την pole, λόγω της τιμωρίας του στις ΕΔ1, ο Ιάπωνας κατάφερε να πάρει το βάθρο!

 

Το χειροκρότημα από τους συμπατριώτες του ήταν ζεστό, καθώς για τον Ono ήταν το πρώτο βάθρο της καριέρας του! Τέταρτος ήταν ο Nicolo Bulega, ο οποίος δεν έκανε καλή εκκίνηση.

 

Το πάλεψε όμως στη συνέχεια και διεκδικούσε στο τέλος το βάθρο μαζί με τον Ono και τον Migno. Ο τελευταίος όμως έπεσε μπροστά του στον τελευταίο γύρο και τον αποσυντόνισε. Έτσι έχασε επαφή με τον Ono μπροστά του.

 

Καλό αγώνα έκανε και ο Oettl, όπως και ο Di Giannantonio που ανέβασαν την απόδοσή τους μετά τα μισά περίπου του αγώνα και πέρασαν τον Pecco Bagnaia.

 

Ο τελευταίος ήταν στους έξι οδηγούς που ξεχώρισαν στην αρχή, στην πορεία όμως του αγώνα έχανε σε ρυθμό και τελικά έμεινε έβδομος. Στη δεκάδα και οι Loi, Quartararo και Mir.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: Νίκη για Luthi!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA