• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi MotoGP: Ζέσταμα
Εντυπωσιακός ο Marquez, 5ος ο Rossi
Νέα 16/10/2016 - 04:25

Ο Marc Marquez ήταν ο αναβάτης με τον καλύτερο ρυθμό σήμερα το πρωί, όντας εντυπωσιακά σταθερός στο μεσαίο 1:45, καταφέρνοντας στην πορεία να πάρει την 1η θέση στο ζέσταμα.

 

Ο 23χρονος βάζει τις βάσεις για να πάρει τη νίκη για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία στο Motegi, αν και αυτή δεν είναι απαραίτητο ότι θα του εξασφαλίσει τον Τίτλο από τώρα.

 

Ο Rossi, ο μεγάλος του αντίπαλος στη μάχη για τον Τίτλο, δείχνει να υστερεί σε ρυθμό σε σχέση με τον Marquez κι έμεινε στην 5η θέση με διαφορά 4 δέκατα από την κορυφή.

 

Δεύτερος ανέβηκε ο Dovi με την Ducati του, ακολουθούμενος από τις δυο Suzuki που έδειξαν δυνατές και σήμερα το πρωί, σε θερμοκρασία ασφάλτου όμως που δεν ξεπέρασε τους 30ο C.

 

Έκτος έμεινε ο Lorenzo και αρκετά πίσω σε ρυθμό σε σχέση με τον Marquez. Οι δυο οδηγοί της Yamaha δεν είναι στο 100%, με τον Rossi να είναι κρυωμένος και τον Lorenzo να πονά από τη χτεσινή του πτώση.

 

Ο Crutchlow είχε δείξει ένα καλό πρόσωπο χτες, σήμερα όμως έμεινε πιο πίσω - στην έβδομη θέση - με τους Barbera, Redding και Polyccio να κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto3: Τρομερό φινάλε, νίκη Bastianini!

« Προηγούμενο άρθρο

Έχασε ευκαιρία ο Aleix Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA