• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
RIZLA SUZUKI: Ενθουσιασμένοι από τη μεταγραφή του Bautista.
Αναπτέρωση του ηθικού εν όψει της νέας χρονιάς.
Νέα 23/08/2009 - 11:10

Ο επικεφαλής της ομάδας της Suzuki, Paul Denning δήλωσε ενθουσιασμένος που ο Alvaro Bautista θα οδηγήσει μια εργοστασιακή GSV-R για το 2010. Η Suzuki υπέγραψε το νεαρό Ισπανό, για δύο χρόνια, στο προηγούμενο Grand Prix, του Brno, αφήνοντας εκτός ομάδας τον Chris Vermeulen.

 

Ο Denning είπε ότι η μεταγραφή του Bautista, για πλαισίωση του Loris Capirossi έγινε με σκοπό να μπει φρεσκάδα στην ομάδα του. Το Ιαπωνικό εργοστάσιο δεν έχει νικήσει αγώνα από το 2007, και η φετινή GSV-R δεν έχει καμία παρουσία στο βάθρο, παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν στην αρχή της σεζόν.

 

"Η αίσθηση ότι πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον και σε κάτι νέο υπάρχει διάχυτη στην ομάδα. Βλέποντας τα στατιστικά και τα δεδομένα των προηγούμενων Πρωταθλημάτων βλέπεις ότι ο Casey (Stoner), ο Dani (Pedrosa), ο Valentino (Rossi) και ο Jorge (Lorenzo) ήταν Πρωταθλητές ή εν δυνάμει Πρωταθλητές στα 125cc και στα 250cc. Οι παρουσίες του φαίνεται να αναβαθμίζουν το επίπεδο των 800cc", είπε ο Denning.

 

"Νομίζω ότι κάναμε μια εξαιρετική μεταγραφή και ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Είναι γρήγορος, έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και πιστεύω ότι θα ταιριάξει τέλεια με την ομάδα. Επίσης, είναι εντυπωσιακό ότι όσο δύσκολο και να είναι το σαββατοκύριακο του, την Κυριακή είναι πάντα δυνατός στον αγώνα", ολοκλήρωσε ο Denning, σχετικά με τη μεταγραφή Bautista.

Επόμενο άρθρο »

CECCHINELLO: Έξυπνο πλάνο χρηματοδότησης, σε δύσκολους καιρούς για τα MotoGP.

« Προηγούμενο άρθρο

JERRY BURGESS: Καταλαβαίνει την απουσία του Stoner.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα