• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
JERRY BURGESS: Καταλαβαίνει την απουσία του Stoner.
Ο Αυστραλός μηχανικός δικαιολογεί το συμπατριώτη του.
Νέα 23/08/2009 - 10:30

Ο θρυλικός, πολυνίκης μηχανικός Jerry Burgess δήλωσε ότι κατανοεί την απόφαση του Casey Stoner να εγκαταλείψει το κυνήγι του φετινού τίτλου, για χάρη της ξεκούρασης και της ανάρρωσης, από τη μυστηριώδη ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.

 

Ο Stoner ήδη έχασε τον προηγούμενο αγώνα στο Brno, ενώ αναμένεται να λείψει και από τους δύο επόμενους αγώνες, σε Indianapolis και Misano. Ο Αυστραλός αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται, με σκοπό να είναι έτοιμος και δυνατός για το Grand Prix του Estroril, στις αρχές Οκτωβρίου.

 

Αυτή η απόφαση προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, και άφησε αποκλειστικούς διεκδικητές του φετινού τίτλου, το δίδυμο της Fiat Yamaha, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo. Παρόλα αυτά, ο Burgess δήλωσε ότι η απόφαση του Stoner ήταν απόλυτα κατανοητή, αν αυτός δεν μπορούσε να δώσει το 100% των δυνάμεών του, στη μάχη για τον τίτλο.

 

"Δεν εκπλήσσομαι που διέκοψε, διότι βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Αν η κατάσταση δε βελτιωνόταν, το να συνεχίσει εξασθενημένος θα ήταν χωρίς νόημα. Ο Stoner θέλει να είναι νικητής, οπότε αν αυτή η διακοπή του εξασφαλίσει ότι θα γυρίσει σε πλήρη φόρμα, και θα νικήσει αγώνες, τότε η απόφασή του είναι σωστή", δήλωσε ο Burgess.

 

"Πολλές φορές βλέπουμε έναν τραυματία αναβάτη που βγαίνει να τρέξει, ενώ μερική επιπλέον ξεκούραση μπορεί να του έδινε την ευκαιρία να είναι πιο ανταγωνιστικός. Έτσι, θεωρώ ότι ο Stoner πράττει σωστά", ολοκλήρωσε ο Αυστραλός μηχανικός.

Επόμενο άρθρο »

RIZLA SUZUKI: Ενθουσιασμένοι από τη μεταγραφή του Bautista.

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Αισιοδοξία για το θέμα Lorenzo.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα