• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχασε ευκαιρία ο Aleix Espargaro
Να βρεθεί στην πρώτη σειρά της εκκίνησης
Νέα 15/10/2016 - 21:05

Η έκτη θέση είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Aleix Espargaro, στο οποίο θα προσπαθήσει να χτίσει ο Ισπανός για να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε αγώνα φέτος.

 

Ο Aleix έκανε ένα μικρό λάθος στο γρήγορο γύρο του στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά εκεί που εντυπωσίασε ήταν στις ΕΔ4 όταν και είχε πολύ καλό ρυθμό!

 

«Είμαι χαρούμενος γενικά για όλο το Σ/Κ. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να ήμουν λίγο καλύτερος και ήλπιζα ότι θα πάλευα για την πρώτη σειρά, αλλά έκανα ένα μικρό λάθος στο πρώτο κομμάτι της πίστας».

 

«Η pole ήταν πιο αργή από πέρυσι, αλλά προσωπικά κατάφερα να ρίξω τον περσινό μου χρόνο μισό δευτερόλεπτο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

 

«Επίσης και ο ρυθμός μας στις ΕΔ4 ήταν πολύ καλός, μερικά δέκατα καλύτερος απ’ ότι περιμέναμε και αυτό με κάνει χαρούμενο».

 

«Έχουμε ήδη αποφασίσει για το πίσω ελαστικό, αν και ακόμα έχουμε μερικές αμφιβολίες για το μπροστά. Θα κοιτάξουμε μερικές άλλες επιλογές αύριο και μετά θ’ αποφασίσουμε».

 

Είναι γνωστό ότι η πίστα του Motegi ασκεί τεράστιες πιέσεις στα μπροστινά φρένα, που εδώ και μερικά χρόνια είναι υποχρεωτικό από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας να φοράνε τους δίσκους των 340χιλ.

 

Το πρόβλημα είναι έντονο στην περίπτωση του Aleix Espargaro, λόγω και του ότι είναι ένας από τους ψηλότερους αναβάτες στο grid.

 

«Και τα φρένα, η διαχείρισή τους, θα παίξει ρόλο στον αγώνα αύριο μιας και η πίστα έχει μερικά πολύ δυνατά σημεία φρεναρίσματος και αυτό σημαίνει ότι ζεσταίνονται γρήγορα και αυτό είναι θέμα για μένα».

 

«Είμαι βαρύς και αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα απ’ ότι σε άλλους και θα πρέπει να διαχειριστώ τα φρένα».

 

«Θα προσπαθήσω να έχω καθαρή πίστα μπροστά μου για να περνά αέρας στην εισαγωγή και να βοηθά στο να κρυώνουν τα φρένα».

Επόμενο άρθρο »

Motegi MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Κάτω από τις δυνατότητές μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA