• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η νίκη;
Όχι, στόχος μου είναι το βάθρο!
Νέα 15/10/2016 - 17:38

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τον Marc Marquez να θυσιάζει τη νίκη αύριο - σκεπτόμενος τον Τίτλο - για να εξασφαλίσει απλά την παρουσία του στο βάθρο.

 

Άλλωστε τα λόγια του από μόνα τους δεν αφήνουν και ιδιαίτερες αμφιβολίες: «Στόχος αύριο είναι το βάθρο και όχι η νίκη», σχολίαζε μετά το τέλος των κατατακτηρίων ο 23χρονος.

 

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά - ούτε ο ίδιος ακόμα - είναι αν θα προσπαθήσει για τους 25β, με δεδομένο ότι θα βρεθεί σε θέση να χτυπήσει τη νίκη, έχοντας το ρυθμό στον αγώνα.

 

«Τι περιμένω; Μια σκληρή μάχη με τον Rossi και τον Lorenzo», εξηγεί. «Είναι οι δυνατότεροι, αλλά παράλληλα ξέρω ότι μπορώ να είμαι κοντά τους».

 

Σίγουρα ο Marquez έχει την ευκαιρία να «σπάσει» την κατάρα του Motegi αύριο, καθώς θυμίζουμε ότι είναι η μόνη πίστα (μαζί με την καινούργια της Αυστρίας) στην οποία δεν έχει κερδίσει στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Το πρωί ήμουν πολύ ικανοποιημένος, όπως και χτες επίσης που ήμουν γρήγορος. Δεν είχα όμως την κατάλληλη αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Αυτή είναι ανέκαθεν από τις πιο δύσκολες πίστες για εμάς. Η pole θα ήταν το κάτι άλλο, αλλά και η πρώτη σειρά είναι καλή», πρόσθεσε ο Marquez, ο οποίος έχασε την ευκαιρία στη 2η του έξοδο να πάρει την pole.

 

«Με τα νέα ελαστικά, για να πάρω το καλύτερο από αυτά, δυσκολεύομαι. Ειδικά στα φρένα. Μπορώ να τα διαχειριστώ καλύτερα όταν έχουν βάλει γύρους πάνω τους».

 

«Στη δεύτερή μου έξοδο έκανα μερικά λάθη και θα μπορούσα να κάνω έναν ακόμα καλό γύρο».

 

«Είδα όμως τις κίτρινες σημαίες και ήρθε στο μυαλό μου το Silverstone το 2013 και προτίμησα να κόψω ταχύτητα από το να ρισκάρω».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Φοβήθηκα...

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA