• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Αγώνας 1
Κυριάρχησε ο Davies, ο Sykes μείωσε τη διαφορά
Νέα 15/10/2016 - 17:24

Ο αναβάτης της Aruba.it Ducati, Chaz Davies, κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη στα SBK-Motul, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την Kawasaki να πανηγυρίσει τον Τίτλο στους Κατασκευαστές.

 

Δυνατή ήταν η εκκίνηση, με τον Rea να δείχνει ικανός να περάσει μπροστά από τον poleman Sykes, την ώρα που ο Davies ανέβαινε στην 3η θέση πολύ γρήγορα, από την 6η που ξεκίνησε.

 

Καθώς οι τρεις μπροστά - κυρίαρχοι σε όλη τη σεζόν φέτος - έβρισκαν το ρυθμό τους, ήταν ο Davies της Ducati αυτός που κατάφερε γρήγορα να περάσει μπροστά.

 

Ο Βρετανός αντιστάθηκε στην πίεση του Sykes και έκανε μια μικρή διαφορά την ώρα που ο Rea έχανε λίγο έδαφος σε σχέση με τους δυο αντιπάλους του μπροστά.

 

Τέσσερεις γύρους πριν το τέλος ο Davies δεν είχε αντίπαλο και είχε διευρύνει τη διαφορά του στα 4δ. Κάπου εκεί σταμάτησε να πιέζει απλά για να τερματίσει και να πάρει την 8η φετινή του νίκη.

 

Παρά τον ενθουσιασμό του μετά το τέλος του αγώνα, ήταν η δεύτερη θέση του Sykes και η τρίτη του Jonathan Rea που χάρισαν στην Kawasaki τον Τίτλο των Κατασκευαστών.

 

Ο Sykes κράτησε εύκολα τη δεύτερη θέση για να μειώσει τη διαφορά του από τον Rea στους 44β, με τον τελευταίο να είναι ικανοποιημένος από το πρώτο του βάθρο στην Jerez.

 

Πιο πίσω, ο Hayden κράτησε πίσω του τον επιθετικό στο τέλος ομόσταυλό του, με τις δυο Honda να παίρνουν την 4η και 5η (για τον Van der Mark) θέση αντίστοιχα.

 

Μοναχικό αγώνα έκανε η μοναδική μοτοσυκλέτα της Pata Yamaha στην 6η θέση, αυτή του Sylvain Guintoli, μιας και στην αρχή του αγώνα - κι ενώ ήταν 4ος - είχε πέσει ο Alex Lowes.

 

Δύσκολη ήταν η εκκίνηση για τον Leon Camier, ο οποίος όμως στη συνέχεια οδήγησε ωραία την MV Agusta του για να πάρει την 7η θέση, μπροστά από το δίδυμο της BMW: τον Torres και τον Reiterberger.

 

Ο Brookes είχε μια σπάνια ευκαιρία να μπει στη δεκάδα και το έκανε, ενώ πίσω από την BMW του τερμάτισε ο Alex de Angelis (Aprilia).

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η νίκη;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Jerez: 8η pole για τον Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA