• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Φοβήθηκα...
Πετούσα για πολλά μέτρα στον αέρα
Νέα 15/10/2016 - 17:52

Τα χειρότερα φοβήθηκε ο Jorge Lorenzo μετά το σφοδρό highside που είχε στις ΕΔ3, από το οποίο πάντως βγήκε αλώβητος για να πάρει την 3η θέση στις κατατακτήριες αργότερα.

 

«Ήταν μια από τις χειρότερες πτώσεις της καριέρας μου, μετά από αυτή στην Κίνα το 2008. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα μια τέτοια πτώση».

 

«Στην αρχή φοβήθηκα διότι πονούσε όλο το σώμα μου και περίμενα τα χειρότερα, ειδικά στο αριστερό μου πόδι».

 

«Πήγαμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Γυρίσαμε για τις ΕΔ4 και ήταν καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Όταν γύρισα από το νοσοκομείο πονούσα, αλλά με τις ενέσεις και την αδρεναλίνη των κατατακτηρίων, ξέχασα τον πόνο».

 

Έχοντας τρεις νίκες στο παρελθόν στην πίστα του Motegi, ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι έχει το ρυθμό να παλέψει για τη νίκη αύριο και να σταματήσει το αρνητικό σερί χωρίς νίκες της Yamaha.

 

«Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά και ήμουν πιο γρήγορος γύρο με το γύρο, κάτι που δεν περίμενα. Ήμουν έτοιμος να παλέψω για την pole, αλλά οι χρόνοι των Rossi και Marquez ήταν πολύ καλοί».

 

«Ειδικά αυτός που έκανε ο Rossi, ακολουθώντας τον Vinales. Δεν μπορούσα να τον πλησιάσω. Είμαι όμως χαρούμενος με την πρώτη σειρά. Έχουμε τις δυνατότητες να παλέψουμε για τη νίκη».

 

«Μεγάλο ρόλο θα παίξει το πως θα νοιώσει ο καθένας πάνω στη μοτοσυκλέτα αύριο. Σημαντικοί θα είναι οι τελευταίοι δέκα γύροι».

 

«Αυτός που θα διαχειριστεί καλύτερα το πίσω ελαστικό θα έχει το πλεονέκτημα. Περιμένω ότι στην αρχή θα δοθούν μάχες, αλλά στο τέλος τα πράγματα δεν θα είναι τόσο σφιχτά».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ένα μικρό λάθος στα φρένα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η νίκη;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA