• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez: 8η pole για τον Sykes
Πολύ δυνατός ο Βρετανός, 4 δέκατα μπροστά από τον Rea
Νέα 15/10/2016 - 17:11

Εντυπωσιακός ήταν σήμερα ο Tom Sykes της Kawasaki στις κατατακτήριες δοκιμές στην Jerez, όταν και πανηγύρισε την 8η φετινή του pole position.

 

Ο Βρετανός ήταν ασταμάτητος και εντυπωσίασε αφήνοντας πίσω του, με διαφορά τεσσάρων δεκάτων, τον ομόσταυλό του και αντίπαλό του στη μάχη για τον Τίτλο, Jonathan Rea.

 

Με τα μαλακά ελαστικά της Pirelli ο Sykes ήταν ανίκητος και ανέβηκε στην πρώτη θέση χάρη στο 1:39.190, που αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο για την πίστα της Jerez!

 

Παράλληλα, ο χρόνος αυτός του Sykes ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πιο κάτω από το χρόνο που χάριζε στον Sykes την pole position στην Jerez το 2015.

 

Με την δυνατή παρουσία και του Rea, η Kawasaki έκανε το 1-2 και άφησε τον ανταγωνισμό απλά να παλεύει για τις υπόλοιπες θέσεις.

 

Αυτός που πήρε την τελευταία θέση της πρώτης σειράς ήταν ο Davide Giugliano της Aruba.it Ducati αν και η διαφορά του από τον εκπληκτικό χρόνο του Sykes ήταν σχεδόν 8 δέκατα πιο αργός.

 

Πάντως ο χρόνος για τον Giugliano ήταν αρκετός για να αφήσει τέταρτο - και με διαφορά μόλις 3χιλ - τον Alex Lowes της Yamaha. Τη γνώση της πίστας χρησιμοποίησε ο Hayden κι έφερε την Honda του στην 5η θέση.

 

Ο πρωτοπόρος στις ΕΔ3, Chaz Davies, δεν κατάφερε να είναι εξίσου ανταγωνιστικός και στην Superpole όπου και πήρε την 6η θέση.

 

Περνώντας με επιτυχία από την SP1, ο Jordi Torres της BMW ανέβηκε ως την έβδομη θέση, κάνοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Davies. Στα SBK-Motul μετρά ποιος έκανε πρώτος το γρήγορο γύρο του κι έτσι ο Davies ήταν μπροστά από τον Ισπανό.

 

Ο Xavi Fores της Barni Ducati ήταν 8ος, μπροστά από τη δεύτερη Pata Yamaha του Sylvain Guintoli και την MV Agusta του Leon Camier.

 

Ο Van der Mark - με προβλήματα πρόσφυσης από χτες - είχε και μια δύσκολη στιγμή σήμερα στον γρήγορο γύρο του κι έμεινε 11ος. Την 12η θέση πήρε ο Anthony West που πέρασε επιτυχώς από την SP1.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA