• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε
Το επίπεδο των αντιπάλων μας ακόμα
Νέα 15/10/2016 - 17:05

Ο Dovi έχασε την πρώτη σειρά εκκίνησης για κάτι λιγότερο από ένα δέκατο, ωστόσο ο Ιταλός άσος δηλώνει ικανοποιημένος με τις κατατακτήριες δοκιμές και τη δουλειά που έχουν κάνει.

 

Ωστόσο ξέρει καλά ότι αύριο είναι η σημαντική ημέρα του Γύρου. Παρά τα θετικά πάντως, έχει τις αμφιβολίες του: «Όταν υπάρχουν 5-6 αναβάτες μέσα σ’ ένα δέκατο, όπως στις ΕΔ4, τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

«Στον αγώνα πάντως οι διαφορές θα είναι μεγαλύτερες. Στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε το ρυθμό των αντιπάλων μας. Ακόμα και του Valentino που είναι στην pole».

 

«Από έξω είναι δύσκολο να πεις αν έχει πλεονέκτημα που διαχειρίζεται, ή απλά ότι μπορεί να παίρνει το καλύτερο από τα φρέσκα ελαστικά».

 

«Για μένα ξέρω ότι είμαι γρήγορος, δεν με ανησυχεί αυτό, αλλά πρέπει να καταλάβω - αν γίνεται - αν μπορώ να έχω τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

 

«Υπάρχουν δυο άγνωστοι παράγοντες: η κατανάλωση του πίσω ελαστικού και η ενέργεια που χρειάζεται να βάλεις για να οδηγήσεις. Εδώ είναι μια πίστα με δυνατά σημεία φρένων κι επιτάχυνσης και η μοτοσυκλέτα κουνιέται αρκετά>.

 

«Πρέπει όμως να παραμείνουμε αισιόδοξοι και νομίζω ότι μπορώ να παλέψω για ένα καλό αποτέλεσμα. Τι αποτέλεσμα; Θα είναι δύσκολο να κερδίσω ή ν’ ανέβω στο βάθρο, αλλά το τελευταίο είναι ο στόχος».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: 8η pole για τον Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Άρρωστος ο Rossi, ψάχνει ακόμα ένα βήμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA