• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovizioso ξεκίνησε δυναμικά στο Motegi
Κοντά οι 7 πρώτοι οδηγοί
Νέα 14/10/2016 - 05:49

Ο Andrea Dovizioso με την Ducati πήρε στον τελευταίο γύρο των Ελεύθερων Δοκιμών 1 του 15ου φετινού Αγώνα, την 1η θέση με χρόνο 1:45.786, χρόνος που θεωρείται πολύ καλός για πρώτες δοκιμές, με το ρεκόρ πίστας να είναι μόλις 4 δέκατα πιο κάτω. Οι δοκιμές εξελίχθηκαν σε σχετικά υψηλή θερμοκρασία αέρα στους 20 βαθμούς και ασφάλτου στους 28. Ο Marc Marquez κράτησε την πρώτη θέση στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να βελτιώσει άλλο το χρόνο του, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το αν - όπως συνηθίζει – κράτησε το ίδιο λάστιχο και δεν έβαλε ένα καινούργιο, όπως έκαναν οι περισσότεροι οδηγοί στα τελευταία λεπτά. Ο οδηγός της Honda που προηγείται στη βαθμολογία, έκανε μια σειρά πολύ γρήγορων γύρων, όντας ταχύτερος από όλους σε ρυθμό.

Στην 3η θέση ο Jorge Lorenzo είχε καλή παρουσία και στο τέλος πέρασε τον ομόσταυλό του Valentino Rossi που ήταν δυνατός σε όλη τη διάρκεια των 45' λεπτών. Ο Dani Pedrosa με την Honda του, ακολουθεί τις δύο Yamaha και βρίσκεται ελάχιστα μπροστά από τις δύο Suzuki των Maverick Vinales & Aleix Espargaro. Ο τελευταίος είχε μια έξοδο την ώρα που βρισκόταν σε έναν πολύ γρήγορο γύρο που θα μπορούσε να του δώσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις.

Λίγο πιο πίσω ο Cal Crutchlow με την Honda LCR είναι ο πρώτος μη εργοστασιακός αναβάτης, μπροστά από την Aprilia του Alvaro Bautista που επιβεβαίωσε τη συνεχή άνοδο της Ιταλικής μοτοσυκλέτας. Τη δεκάδα έκλεισε ο Hector Barbera, πάνω στην εργοστασιακή Ducati του τραυματία Andrea Iannone.

O Katsuyuki Nakasuga, o Ιάπωνας δοκιμαστής της Yamaha πήρε την 18η θέση, ενώ ο Αυστραλός Mike Jones που πήρε τη θέση του Barbera στην Avintia είναι τελευταίος με διαφορά που δεν του δίνει την πρόκριση προς το παρόν.

 

Πλήρη αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA