• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: ΕΔ1
Πρώτος ο Bulega, πτώση για Binder
Νέα 14/10/2016 - 04:19

Πολύ καλές οι συνθήκες σήμερα το πρωί στο Motegi, με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να ανεβαίνει μέσα σε 40 λεπτά έξι βαθμούς και από τους 22o C έφτασε τους 28o C.

 

Αυτό βοήθησε τους αναβάτες προς το τέλος να γράψουν πολύ καλούς χρόνους, με τον Nicolo Bulega να κάνει τρεις εξαιρετικούς γύρους στην τελευταία του έξοδο!

 

Ο Ιταλός ήταν ένας από τους έξι οδηγούς που έσπασαν το φράγμα του ’58 σήμερα το πρωί και κατάφερε με το 1:57.523 να πάρει την πρώτη θέση, αφήνοντας 0.149 πίσω του τον Binder.

 

Ο Ν. Αφρικανός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής από την Aragon, ήταν αυτός που κρατούσε τον πρώτο χρόνο για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ1. Ο Binder έκανε πολύ γρήγορα το 57.6, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε μια πτώση.

 

Αυτή ήρθε οχτώ λεπτά πριν από το τέλος και εμπόδισε τον αναβάτη της Ν. Αφρικής να δώσει την απάντησή τους στους χρόνους του Bulega.

 

Δυο γύρους στο ’57 είχε ο θριαμβευτής της Aragon Jorge Navarro που πήρε την τρίτη θέση και ήταν η πρώτη Honda πίσω από τις KTM των Bulega και Binder.

 

Τέταρτος ήταν ο Fabio Quartararo χάρη στο 1:57.838 που τον κράτησε για 32χιλ μπροστά από τον πολύ καλό σήμερα το πρωί Livio Loi. Ο 19χρονος ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις κι έκλεισε τις ΕΔ1 στην πεντάδα.

 

Ο Migno με τον τελευταίο του γύρο έσπασε το φράγμα του ’58 - ο τελευταίος από τους 35 αναβάτες - και πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Bastianini και τον Rodrigo.

 

Οι Bendsneyder και Mir έκλεισαν τη δεκάδα. Έκτακτη συμμετοχή κάνει ο Rei Sato στα 16 του χρόνια αλλά και η Shizuka Okazaki η οποία στα 24 της γίνεται η πρώτη γυναίκα από την Ιαπωνία που συμμετέχει σε GP από το 1994-95 όταν αγωνιζόταν η Tomo Igata.

 

Δύσκολη πτώση είχε ο Jorge Martin στην 8η στροφή της πίστας, με τη μοτοσυκλέτα να του χτυπά το πόδι και να μεταφέρεται εκτός με φορείο. Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν να έχει θλάση στο αριστερό γόνατο.

Επόμενο άρθρο »

O Dovizioso ξεκίνησε δυναμικά στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: 50 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA