• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: ΕΔ1
Μικρές διαφορές, μπροστά ο Nakagami
Νέα 14/10/2016 - 06:12

Στη δεύτερη έξοδό του, ο Takaaki Nakagami έδειξε τη δύναμή του και με τρεις πολύ καλούς χρόνους στο 1:51, σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση.

 

Εκεί έμεινε μέχρι το τέλος, καταφέρνοντας να προσθέσει ακόμα έναν γύρο στο ’51, σκορπίζοντας χαμόγελα στους αρκετούς οπαδούς του που βρέθηκαν στην πίστα.

 

Ο Zarco πίεσε στα τελευταία λεπτά και πλησίασε στα 0.159δ το χρόνο του Nakagami, τον οποίο ενδεχομένως θα είχε περάσει αν δεν έχανε πολύ χρόνο με προσπεράσεις στο τρίτο κομμάτι της πίστας.

 

Πάντως η παρουσία του Γάλλου ήταν πολύ καλή, καθώς μόνο αυτός και ο Ιάπωνας έσπασαν το φράγμα του ’52, την ώρα που ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, ο Rins συναντούσε πολλές δυσκολίες.

 

Ο Ισπανός ξεκίνησε σχεδόν «κολλημένος» για μεγάλο διάστημα στην 14η θέση, χάνοντας έδαφος και στα τελευταία λεπτά για να τερματίσει στην 21η τελικά.

 

Ο τρίτος στη μάχη για τον Τίτλο, ο Sam Lowes, βελτιώθηκε στα τελευταία λεπτά και ανέβηκε στην 5η θέση όντας για το μεγαλύτερο διάστημα εκτός δεκάδας.

 

Καλή παρουσία είχε και ο Lorenzo Baldassarri που έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tom Luthi που έφερε την Kalex του στην 4η θέση.

 

Την κυριαρχία της Kalex έσπασε μόνο ο Simone Corsi, ο οποίος ξεπέρασε μια πτώση που είχε στην αρχή για να ανέβει στην 8η θέση, πίσω από τους Morbidelli και Schrotter.

 

Στη δεκάδα μπήκαν και οι Alex Marquez και Danny Kent, με τις διαφορές των 13 πρώτων να είναι κάτω από μισό δευτερόλεπτο, καθώς καλούς χρόνους έκαναν και οι Cortese, Axel Pons και Jonas Folger

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovizioso ξεκίνησε δυναμικά στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA