• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τους λατρεύω!
Αυτούς τους τρεις συνεχόμενους αγώνες
Νέα 12/10/2016 - 11:43

Ο Valentino Rossi είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των εφτά συνεχόμενων GP χωρίς νίκη για την Yamaha!

 

Η Yamaha κέρδισε τους πέντε από τους εφτά πρώτους αγώνες της χρονιάς, αλλά από το Montmelo κι έπειτα ούτε ο Vale, ούτε ο Lorenzo δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης.

 

Κάτι τέτοιο θέλει να πετύχει ο Ιταλός άσος στην Ιαπωνία, ώστε να εκμεταλλευτεί και ενδεχόμενο στραβοπάτημα του μεγάλου του αντιπάλου στη μάχη για τον Τίτλο, Marc Marquez.

 

«Λατρεύω αυτούς τους τρεις συνεχόμενους αγώνες, οι επόμενες πίστες είναι φανταστικές!» ήταν τα πρώτα λόγια του Valentino για τους επόμενους Γύρους σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία.

 

«Στη θεωρία είμαστε δυνατοί εκεί με την Yamaha κι έτσι ελπίζω να παλέψουμε για τη νίκη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πάμε στην Ιαπωνία, διότι είναι η έδρα της Yamaha».

 

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να κάνω ένα καλό Grand Prix. Μ’ αρέσει η πίστα και η ατμόσφαιρα. Είμαι σε καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος για τους τρεις συνεχόμενους αγώνες».

 

Από την πλευρά του ο Massimo Meregalli αρκέστηκε να δηλώσει: «Ο Vale και ο Jorge έχουν κάνει καλούς αγώνες εκεί και περιμένουμε και φέτος να παλέψουν για τη νίκη στο Motegi».

Επόμενο άρθρο »

Μηνύματα μέσω πίνακα οργάνων!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Η νέα σύνθεση της Peugeot Saxoprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA