• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η νέα σύνθεση της Peugeot Saxoprint
Το 2017 με τους Kornfeil και Patrik Pulkkinen
Νέα 12/10/2016 - 10:59

Επιβεβαιώθηκε από την ομάδα της Peugeot Saxoprint ότι ο John McPhee δεν θα είναι μαζί τους τη νέα σεζόν, κάτι που είχε φανεί από τα τέλη του προηγούμενου μήνα.

 

Η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της σύνθεση για την επόμενη σεζόν, με αναβάτες τον Jakub Kornfeil και τον νεοφερμένο στο Πρωτάθλημα, Patrik Pulkkinen.

 

Ο τελευταίος, στα 15 του χρόνια, θα κάνει το βήμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2017, αγωνιζόμενος φέτος στο Red Bull Rookies Cup.

 

«Θέλαμε έναν έμπειρο αναβάτη που να είναι ικανός να τερματίζει σταθερά στη δεκάδα και τον βρήκαμε στο πρόσωπο του Jakub», σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Florian Prustel.

 

«Δεν είναι μόνο σταθερός και με μεγάλη εμπειρία, αλλά και ικανός να παλεύει για το βάθρο και ακόμα και για νίκες!»

 

Για την επιλογή του δεύτερου αναβάτη, σχολίασε: «Παρακολουθούσαμε τον Patrik για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάναμε και δοκιμές μαζί του στην Aragon και τα αποτελέσματα μας έπεισαν».

 

«Με τη βοήθεια όλης της ομάδας, αλλά και με την παρουσία του Jakub δίπλα του, θα μπορέσει να μάθει πολλά αλλά και να εξελίξει το ταλέντο και τις δυνατότητές του».

 

Να θυμίσουμε ότι μαζί με τον McPhee - που θα πάει σε ομάδα της Honda - ήταν στην αρχή της σεζόν ο Alexis Masbou, τη θέση του οποίου πήρε ο Albert Arenas.

 

Ο τελευταίος θα αγωνίζεται με μοτοσυκλέτα της Mahindra και τη νέα σεζόν, καθώς θα κάνει το βήμα για την ομάδα του Aspar το 2017.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τους λατρεύω!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Φουλ άμυνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA