• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Πιο αργός απ’ ότι ήλπιζα
Ο Van der Mark μιλά για τον αγώνα της Κυριακής
Νέα 04/10/2016 - 11:23

Ο στόχος για τον Michael Van der Mark την Κυριακή, στο δεύτερο σκέλος του Magny-Cours, ήταν να επιβεβαιώσει την καλή του παρουσία και το βάθρο το Σάββατο.

 

Ο Ολλανδός ξεκίνησε πολύ άσχημα το Σ/Κ στην Γαλλία, καθώς δεν κατάφερε να γράψει χρόνο στις ΕΔ1 της Παρασκευής εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος.

 

Στη συνέχεια ήρθε ο αγώνας του Σαββάτου, με τον Ολλανδό - σε μια πίστα που στέγνωνε - να αλλάζει νωρίς σε σλικ ελαστικά, μια κίνηση που του εξασφάλισε ένα ακόμη βάθρο.

 

Στο στεγνό όμως τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για την Fireblade, η οποία έχανε φανερά σε σχέση με τις Ducati και τις Kawasaki.

 

Πάντως ο Van der Mark το πάλεψε και πήρε την 5η θέση στον αγώνα, με διαφορά όμως στα 11δ από την Ducati του Davies που πήρε τη νίκη και την Κυριακή.

 

«Οι ρυθμίσεις που δοκιμάσαμε στο ζέσταμα δεν μας βγήκαν κι έτσι χρησιμοποιήσαμε αυτές από τις ΕΔ2, τη μόνη μεγάλη περίοδο δοκιμών που έκανα όλο το Σ/Κ».

 

«Η εκκίνηση ήταν πολύ καλή, όπως και ο πρώτος γύρος. Είχα σταθερό ρυθμό, αλλά λίγο πιο αργός απ’ ότι ήλπιζα. Όταν μπήκα μπροστά από τον Camier προσπάθησα να κάνω διαφορά, αλλά δεν ήταν δυνατό».

 

«Όταν με πέρασε, απλά δεν μπορούσα να μείνω κοντά του. Στο κάτω-κάτω, η πέμπτη θέση δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα».

 

«Πήραμε σημαντικούς βαθμούς και εδραιώσαμε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία. Ελπίζω στην Jerez, στον επόμενο Γύρο, να είμαι σε θέση να παλέψω και πάλι για το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Η μάχη των Rookies!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Έτσι έχουν τα πράγματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA