• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η μάχη των Rookies!
Τρεις διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου
Νέα 04/10/2016 - 12:47

Ο Binder κατάφερε να εξασφαλίσει ήδη τον Τίτλο του Πρωταθλητή από την Aragon, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον για την Moto3 σταμάτησε.

 

Κάθε άλλο, καθώς αναμένονται σκληρές μάχες για την όσο το δυνατόν πιο ψηλή κατάταξη των αναβατών της κατηγορίας στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Οι Navarro και Bastianini θα κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση με όλες τους τις δυνάμεις, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τις πιο πίσω θέσεις.

 

Οι Mir, Bulega και Di Giannantonio θα κονταροχτυπηθούν όχι μόνο για την 4η θέση στη βαθμολογία, αλλά και για τον τίτλο του καλύτερου νεοφερμένου στην κατηγορία.

 

Μετά την Aragon, αυτός που είναι μπροστά από τους τρεις είναι ο 19χρονος Joan Mir με 117β στο ενεργητικό του. Η καλύτερη στιγμή του νεαρού Ισπανού φέτος, ήταν αναμφίβολα η νίκη του στην Αυστρία.

Ο Joan Mir
Ο Joan Mir

 

Εκεί κέρδισε έχοντας κατακτήσει προηγουμένως και την πρώτη pole position της καριέρας του. Ο Mir, που θα μείνει στην Leopard Racing, έχει ακόμα ένα βάθρο. στο Misano.

 

Τέσσερεις βαθμούς πίσω του είναι ο Nicolo Bulega, επίσης ένα σπουδαίο ταλέντο και μεγάλη ελπίδα τον Ιταλό να αναδειχθεί αυτός αντάξιος συνεχιστής του Valentino Rossi, στην Ακαδημία του οποίου ανήκει.

 

Ο Bulega έκανε τον καλό του αγώνα φέτος στην Jerez, όταν και πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του και στη συνέχεια ανέβηκε στο βάθρο, το μοναδικό του μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα.

 

Ελάχιστα πιο πίσω, με 111β συγκομιδή, είναι ο Fabio Di Giannantonio ο οποίος χρειάστηκε μόλις πέντε αγώνες για να δείξει το μεγάλο του ταλέντο!

O Nicolo Bulega
O Nicolo Bulega

 

Ήταν στο Mugello όταν έκλεψε τα βλέμματα πολλών κάνοντας εξαιρετικό αγώνα και ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Ακολούθησαν δυο ακόμα βάθρα, ένα στο Assen κι ένα στο Brno.

 

Από τους τρεις νεοφερμένους στο Πρωτάθλημα της Moto3 που διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου Rookie, ο Diggia έχει τα περισσότερα βάθρα.

 

Ο πήχης για τους τρεις τους θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά τη νέα σεζόν, καθώς από την κατηγορία θα λείπουν οι Binder και Navarro που θα αγωνίζονται στην Moto2.

O Fabio Di Giannantonio
O Fabio Di Giannantonio

Επόμενο άρθρο »

Περισσότερα για την Fireblade του ‘17

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Πιο αργός απ’ ότι ήλπιζα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA