• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Έτσι έχουν τα πράγματα
Να αφήσει πίσω του την Γαλλία θέλει ο Hayden
Νέα 04/10/2016 - 09:50

Ο Γύρος στο Magny-Cours δεν πήγε ακριβώς όπως θα περίμενε ο Nicky Hayden, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Σάββατο.

 

Την Κυριακή ίσως περίμενε κάτι περισσότερο από την ένατη θέση, αλλά όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μετά τον αγώνα: «...έτσι έχουν τα πράγματα».

«Δεν ήταν και το πιο ομαλό Σ/Κ για εμάς. Έκανα καλή εκκίνηση στο δεύτερο αγώνα, αλλά έχασα θέσεις στην 4, τις οποίες και δεν κατάφερα να κερδίσω μετά».

 

«Είχα θέμα με το φρένο του κινητήρα και προς το τέλος είχα ταλαντώσεις που με δυσκόλεψαν στη μάχη για την 6η θέση. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι έμεινα πίσω από την Παρασκευή το πρωί».

 

Πέρα από το μέτριο ξεκίνημά του την Παρασκευή, ο απρόβλεπτος καιρός ήταν ένας ακόμα παράγοντας που περιόρισε τη δουλειά του Hayden πάνω στην CBR1000RR του.

 

«Θα ήταν καλά αν είχα καταφέρει να κάνω μερικούς γύρους στο στεγνό στον πρώτο αγώνα. Σε τελική ανάλυση ήταν συνδυασμός πραγμάτων που δεν με άφησαν να είμαι πιο κοντά».

 

«Αν ήθελα να βρω ένα θετικό, είναι ότι την Κυριακή έκανα τους καλύτερούς μου γύρους όλο το Σ/Κ, αλλά είναι φανερό ότι αυτό δεν είναι αρκετό».

 

«Ποτέ δεν είναι ωραίο να φεύγει μ’ ένα τέτοιο συναίσθημα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Τώρα έχουμε το μυαλό μας στην Jerez, σε μια πίστα που μ’ αρέσει».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Πιο αργός απ’ ότι ήλπιζα

« Προηγούμενο άρθρο

Aspar: Λυπούμαστε...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA