• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aspar: Λυπούμαστε...
Που φεύγει ο Eugene Laverty
Νέα 03/10/2016 - 15:51

Την παραδοχή ότι είναι λυπημένοι με την απόφαση του Eugene Laverty να επιστρέψει στα SBK, έκαναν γνωστή άνθρωποι από την ομάδα του Aspar και συγκεκριμένα ο Gino Borsoi (Αθλητικός Διευθυντής).

 

«Ειλικρινά δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί χάνουμε έναν πραγματικά καλό αναβάτη. Έχουμε κάνει μια καταπληκτική σεζόν και είμαστε πάντα στους βαθμούς, εκτός από μια φορά που δεν ήταν λάθος του».

 

«Πραγματικά τέτοιους αναβάτες θέλουμε στο γκαράζ μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τον έχουμε και τη νέα σεζόν».

 

Ο λόγος που φεύγει ο Laverty είναι το γεγονός ότι στο MotoGP θα είχε τη νέα σεζόν την GP15 στη διάθεσή του, ενώ ο Bautista θα έπαιρνε την Desmosedici GP.

 

Επιπρόσθετα, το δέλεαρ να αγωνίζεται για νίκες και τον Τίτλο στα SBK-Motul είναι πολύ μεγάλο για έναν αναβάτη που έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο Πρωτάθλημα αυτό.

 

«Δυστυχώς ο Eugene ήθελε να έχει την GP16 (σ.σ. Desmosedici GP η επίσημη ονομασία της) αλλά για εμάς ήταν αδύνατον να έχουμε μια 2η μοτοσυκλέτα».

 

«Το προσπαθήσαμε με την Ducati γιατί δεν θέλαμε να φύγει μιας και ξέρουμε τις δυνατότητές του. Όμως δεν τα καταφέραμε να έχουμε μια 2η και αποφάσισε να φύγει».

 

Ήταν θέμα χρημάτων;

 

«Όχι... απλά η Ducati δεν μπορούσε να ετοιμάσει κι άλλη μοτοσυκλέτα. Ήμασταν έτοιμοι να ανεβάσουμε και την προσφορά, αλλά δεν υπήρχε μοτοσυκλέτα για να πάρουμε».

 

«Έτσι έχει η ιστορία, δυστυχώς».

 

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ο δεύτερος αναβάτης του Aspar, παρά το ότι αρχικά ήταν σχεδόν βέβαιο ότι αυτός θα είναι ο Yonny Hernandez. Η ομάδα συζητά και με τον Karel Abraham που θέλει να επιστρέψει στο MotoGP.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Έτσι έχουν τα πράγματα

« Προηγούμενο άρθρο

Η ομάδα της Milwaukee Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA