• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειμερινά τεστ 2017
Ξεκινούν στις 30 Ιανουαρίου στην Μαλαισία
Νέα 03/10/2016 - 13:41

Ακόμα δεν έχει τελειώσει η φετινή αγωνιστική σεζόν, ωστόσο οι διοργανωτές ήδη προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά.

 

Πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε το προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων για το 2017, ενώ τώρα αποφασίστηκαν και τα χειμερινά τεστ.

 

Φυσικά, όπως πάντα, οι πρώτες δυο ημέρες που σηματοδοτούν την έναρξη της νέας σεζόν, είναι το διήμερο τεστ μετά τον τελευταίο αγώνα στην Valencia.

 

Στη συνέχεια και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, θα δοθεί δυνατότητα στις ομάδες να κάνουν ιδιωτικές δοκιμές, όσες τουλάχιστον έχουν διαθέσιμες ημέρες από τις πέντε συνολικά που έχουν κάθε χρόνο.

 

Αυτή την ευκαιρία δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί ο Jorge Lorenzo, καθώς η Yamaha του έδωσε άδεια συμμετοχής για το επίσημο τεστ αλλά όχι για άλλες ημέρες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του με τους μπλε.

 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο θα έχουμε υποχρεωτική παύση δοκιμών. Φέτος πάντως οι δοκιμές θα αρχίσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο.

 

Οι ομάδες και οι αναβάτες θα είναι στην Μαλαισία για το πρώτο τεστ του 2017 από τις 30 Ιανουαρίου, μέχρι την 1η Φλεβάρη. Στη συνέχεια θα πάνε στο Phillip Island από 15 έως 17 Φλεβάρη.

 

Το τελευταίο επίσημο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν 2017, θα γίνει στην πίστα του Qatar από 10 έως και 12 Μαρτίου, μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη (26/03).

 

Για τις ομάδες της Moto2 και της Moto3 - που έχουν 10 ημέρες για ιδιωτικές δοκιμές το χρόνο - οι δοκιμές τους θα λάβουν χώρα στην Jerez (8-10/03) και στο Qatar (17-19/03).

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Marquez και Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Binder: Ανταμείφθηκαν οι θυσίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA