• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Marquez και Motegi
Ο Ισπανός σε μια πίστα που δεν έχει κερδίσει
Νέα 03/10/2016 - 14:42

Το Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί σε περίπου δυο εβδομάδες στο Motegi της Ιαπωνίας, για τον 15ο Γύρο της φετινής σεζόν.

 

Η πίστα, ως γνωστόν, ανήκει στην Honda, στην ομάδα του Marc Marquez που προηγείται στη βαθμολογία και δείχνει ικανός να πάρει το τρίτο του Πρωτάθλημα στα 4 χρόνια παρουσίας του στη μεγάλη κατηγορία.


Σ’ αυτά τα χρόνια έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ κι έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στις πίστες με τον ιδιαίτερο επιθετικό τρόπο οδήγησής του, αλλά και τις εντυπωσιακές ικανότητές του.

 

Όμως παραμένουν και κάποια αρνητικά που σίγουρα ο Ισπανός θα θέλει να εξαλείψει, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε Αυστρία και Ιαπωνία.

 

Και αν η πρώτη εισήχθη μόλις φέτος στο Ημερολόγιο Αγώνων, το Motegi στην Ιαπωνία είναι μια πίστα που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο Ημερολόγιο.

 

Και φέτος, ο Marquez θα έχει μαθηματικές ελπίδες να εξασφαλίσει τον Τίτλο από το Motegi, ωστόσο κάτι τέτοιο το έχει ήδη παρομοιάσει σαν να κέρδιζε το λόττο!

 

Παρακάτω θα κάνουμε μια μίνι ανασκόπηση της παρουσίας του Marc Marquez στο Motegi από το 2013, τη χρονιά δηλαδή που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

 

2013: Εκείνη τη σεζόν το Ιαπωνικό GP ήταν ο προτελευταίος αγώνας της σεζόν. Ο rookie Ισπανός είχε ήδη έξι νίκες και οχτώ βάθρα, φτάνοντας στην Ιαπωνία με διαφορά 18β από τον Lorenzo, που πήρε την pole position. Στο ζέσταμα πριν τον αγώνα είχε μια πτώση, αλλά την ξεπέρασε γρήγορα για να τερματίσει 2ος, πίσω από τον Lorenzo.

 

2014: Ήταν η χρονιά που κυριάρχησε ο Marquez, κερδίζοντας τους δέκα πρώτους αγώνες της σεζόν! Στην Ιαπωνία όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε μια ακόμη νίκη. Θα ξεκινούσε τέταρτος τον αγώνα, αλλά θα τερμάτιζε στη δεύτερη θέση εξασφαλίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του!

 

2015: Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά του στη μεγάλη κατηγορία, με πολλές προκλήσεις και πτώσεις. Φτάνοντας στην Ιαπωνία είχε 4 νίκες ενώ ήταν ουσιαστικά εκτός μάχης για τον Τίτλο. Ωστόσο και χωρίς αυτή την πίεση, πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Πέρυσι είχε τερματίσει 4ος.

Επόμενο άρθρο »

Η ομάδα της Milwaukee Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Χειμερινά τεστ 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA