• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Όχι στη βαθμοθηρία!
Ο Rea δεν αλλάζει την προσέγγισή του
Νέα 30/09/2016 - 09:24

Ο Jonathan Rea λέει ότι δεν θα έχει ως στόχο του τη διαχείριση απλά της διαφοράς του από τον Sykes στη βαθμολογία, καθώς το Πρωτάθλημα συνεχίζεται στο Magny-Cours.

 

Έξι αγώνες απομένουν για το τέλος της σεζόν και ο Rea είναι κοντά στον δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του, έχοντας μια διαφορά 47β από τον ομόσταυλό του.

 

Η σκέψη του Ιρλανδού όμως δεν είναι στη βαθμοθηρία απλά. Έχοντας κάνει το διπλό πέρυσι στην Γαλλία και με την αυτοπεποίθησή του στα ύψη, ο Rea δεν θ’ αλλάξει την τακτική του.

 

«Είναι φυσικό σ’ αυτό το χρονικό σημείο του Πρωταθλήματος να σκέφτομαι τη διαφορά, αλλά δεν θέλω να το αφήσω να επηρεάσει την οδήγησή μου. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια διαφορά 47β γιατί είδαμε πόσο εύκολα αλλάζουν τα πράγματα».

 

«Για το Σ/Κ στην Γαλλία έχω αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου, ενώ έχουμε και πολλά δεδομένα για την πίστα. Ξέρουμε τι δουλεύει εκεί και θα ξεκινήσουμε έχοντας μια καλή βάση».

 

«Ανυπομονώ για το Magny-Cours επειδή έχω καλή παράδοση εκεί. Έχουμε βαθμολογικό προβάδισμα αλλά όχι αρκετό για να είναι άνετο. Έτσι πρέπει να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς εκεί».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Έχουμε το ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Honda Test @ Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA