• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Η σύγκρουση με τον Petrux;
Θα μετρήσει στην τελική απόφαση για την GP17
Νέα 29/09/2016 - 15:44

Μόνο μια GP17 θα έχει στη διάθεσή της η ομάδα της Pramac για τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα την οδηγεί είτε ο Petrux, είτε ο Redding.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, αυτός που θα έχει τους περισσότερους βαθμούς από το Brno μέχρι και την Valencia, θα είναι αυτός που θα την πάρει τη νέα σεζόν.

 

Για τον Redding πάντως, το πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στους δυο αναβάτες της Pramac στην Aragon, θα παίξει και αυτό ρόλο στην τελική απόφαση.

 

Θυμίζουμε ότι ο Petrux - που υπαινίχθηκε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του - έριξε τον Redding. Βαθμούς δεν πήρε ούτε ο Ιταλός, που δέχθηκε ποινή ride through.

 

«Όταν κάναμε τις συζητήσεις και συμφωνήσαμε τελικά, ήταν αυτός που έλεγε: και τι θα γίνει αν κάποιος οδηγήσει δυνατά... ξέρετε... πρέπει να τιμωρηθεί. Και τώρα είναι αυτός ο ηλίθιος που το κάνει αυτό».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει... ίσως η Ducati πει οκ, αυτός δεν μαθαίνει ας πάρει τη μοτοσυκλέτα ο νεότερος. Θα δούμε τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες. Η δουλειά μου είναι να τον κερδίσω».

 

«Την Κυριακή ίσως ήταν από τις μέρες που θα μπορούσα να τον κερδίσω... θα ήταν σφιχτή μάχη. Πάντως, όπως το συζητήσαμε, σίγουρα κάτι θα γίνει, κάτι θα κάνουν».

 

«Κάτι σίγουρα... δεν μπορώ να σας πω τι, αλλά υπάρχουν τρόποι για να εξισορροπηθούν τέτοιες άδικες περιπτώσεις όπως αυτή».

Επόμενο άρθρο »

Honda Test @ Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Lowes: Τίποτα δεν έχει τελειώσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA