• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Test @ Aragon
Προετοιμασία για τους τριπλούς αγώνες
Νέα 27/09/2016 - 11:32

Πριν τη δοκιμασία των τριών συνεχόμενων αγώνων εκτός Ευρώπης, οι οδηγοί της Moto2 μπήκαν στην πίστα για μια ημέρα δοκιμών.

 

Ο Lowes, μετά την κυριαρχία του στον αγώνα, επέστρεψε χτες και με τον καιρό να είναι καλός για όλους, δούλεψε χωρίς προβλήματα.

 

Η Kalex έφερε ένα νέο πλαίσιο που το δοκίμασαν οι Luthi και Nakagami, ενώ μαζί είχαν φέρει για δοκιμές και δυο νέα ψαλίδια.

 

Η Kalex δεν είχε φέρει άλλα εξαρτήματα ή αναβαθμίσεις για τους υπόλοιπους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο τωρινό πλαίσιό τους και δούλεψαν στο set-up.

 

Η Dunlop έφερε ένα πιο σκληρό μπροστινό ελαστικό για να το δοκιμάσουν οι ομάδες, ενώ και η Ohlins έδωσε στους οδηγούς νέα πιρούνια.

 

Το νέο σκληρό ελαστικό που έφερε η Dunlop μπορεί να αποτελέσει επιλογή για τον αγώνα της Μαλαισίας, με την πίστα της Sepang να έχει καινούργια άσφαλτο.

 

Οι Folger και Cortese της Dynavolt Intact δοκίμασαν τα φρένα της Nissin, που τα είχε πρωτοδοκιμάσει ο Cortese στο τεστ μετά το Brno.

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα θα αλλάξει τη νέα σεζόν από το πλαίσιο της Kalex σε αυτό της Suter που επιστρέφει τη νέα χρονιά στην κατηγορία.

 

Στην Tech3 το έργο της εξέλιξης και των δοκιμών έχει ο Xavi Vierge, ο οποίος τη νέα σεζόν θα καλωσορίσει στο γκαράζ της ομάδας τον Remy Gardner.

 

Ο Vierge δούλεψε στο πλαίσιο του Γάλλου κατασκευαστή αλλά και με την ανάρτηση της KYB, ενώ δοκίμασαν και καινούργια πράγματα στο set-up της μοτοσυκλέτας.

 

O Zarco μπήκε στην πίστα και δοκίμασε το καινούργιο πλαίσιο της KTM (φωτό), με το οποίο η ομάδα του Aki Ajo θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη μεσαία κατηγορία!

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Test @ Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA