• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Είμαι στο ίδιο επίπεδο μ’ αυτούς!
Θα κάνουμε κι άλλου καλούς αγώνες
Νέα 26/09/2016 - 13:58

Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή του και τη νίκη στο Silverstone, ο Vinales επέστρεψε στις πρώτες θέσεις ενός αγώνα, έστω κι αν στο τέλος δεν κατάφερε να μείνει εκεί μπροστά.

 

Ο Ισπανός της Suzuki οδήγησε την κούρσα για τους εφτά από τους οχτώ πρώτους γύρους του αγώνα, χάνοντας τελικά το προβάδισμα στον 9ο γύρο από τον Rossi ενώ έπεσε στην 4η θέση ένα γύρο αργότερα.

 

«Προσπάθησα να κάνω ό,τι και στο Silverstone όταν βρέθηκα μπροστά: να πιέζω όσο δεν πάει! Όσο είχα πρόσφυση τα πήγαινα καλά, με χρόνους στο χαμηλό 49 ή και στο 48.9 κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο».

 

«Μετά, όταν το κράτημα δεν ήταν τόσο καλό, έκανα πολλά λάθη. Πίσω από τον Valentino κλείδωσα τον πίσω τροχό και ανοίχτηκα και το ίδιο λάθος έκανα και πίσω από τον Lorenzo».

 

«Θα ήθελα να κερδίσω, αλλά είμαι χαρούμενος που έμεινα κοντά στον Lorenzo μέχρι τον 18ο γύρο. Σήμερα είχε αρκετή ζέστη κι έτσι σε τέτοιες συνθήκες κάναμε καλή πρόοδο».

 

«Χάναμε λίγο σε πρόσφυση στον πίσω τροχό και ήταν δύσκολο να διατηρήσω τις γραμμές μου και να είμαι δυνατός στην επιτάχυνση. Έχουμε όμως περισσότερη εμπειρία και σημειώσαμε ένα σημαντικό βήμα».

 

«Τώρα κρατήσαμε το λάστιχο μέχρι τον 18ο γύρο, την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Ήταν ωραία που πάλεψα με τους πρώτους. Πιστεύω ότι το επίπεδό μου είναι παρόμοιο μ’ αυτών».

 

«Μπορούμε να κάνουμε κι άλλους καλούς αγώνες κι έχω το κίνητρο. Είναι όμως και λίγο κρίμα που δεν κατάφερα να ανέβω στο βάθρο».

 

Αν καταφέρουν στην Suzuki να βελτιώσουν κι άλλο την απόδοση της δύναμης στην άσφαλτο, τότε θα κερδίσουν και σε κράτημα μέσα στον αγώνα.

 

«Πρέπει να οργανώσουμε τη δύναμή μας στην πίστα, όπως ο Marc ή ο Jorge που ήμουν πίσω τους και είδα ότι αλλού είχαν περισσότερη δύναμη κι αλλού λιγότερη. Με περισσότερη εμπειρία θα τα καταφέρουμε».

 

«Όταν έχω πρόσφυση, η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή και παραλίγο να περάσω στην επιτάχυνση τον Marquez. Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι όταν χάνουμε πρόσφυση στον πίσω τροχό».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Το πρόβλημά του;

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Έχει δίκιο να είναι οργισμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA