• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς νέο ελαστικό στην Aragon
Μόνο με ασύμμετρα ελαστικά στην Ισπανική πίστα
Νέα 21/09/2016 - 15:55

Η Michelin αποφάσισε να μην φέρει κάποιο καινούργιο ελαστικό στην πίστα της Aragon, για τον επόμενο - 14ο - Γύρο της φετινής σεζόν.

 

Οι αναβάτες θα έχουν τρεις επιλογές μπροστά: μαλακό/μεσαίο/σκληρό και δυο πίσω: μεσαίο/σκληρό. Όλα τα ελαστικά θα είναι ασύμμετρα, με την αριστερή πλευρά να είναι πιο ενισχυμένη.

 

Αυτά για τα σλικ. Για τα βρόχινα, οι αναβάτες θα διαλέξουν ανάμεσα σε δυο γόμες, τη μαλακή και τη μεσαία, τόσο για μπροστά όσο και για πίσω. Φυσικά θα είναι διαθέσιμα και τα ενδιάμεσα ελαστικά.

 

«Πρόκειται για μια νέα πρόκληση για εμάς, καθώς θα αγωνιστούμε στην Aragon για πρώτη φορά», λέει ο Piero Taramasso της Michelin. «Κάναμε δοκιμές εδώ πέρυσι κι έχουμε μια βάση, αλλά τα ελαστικά έχουν αλλάξει πολύ από τότε και ουσιαστικά ξεκινάμε από την αρχή».

 

«Η Aragon μπορεί να γίνει απρόβλεπτη, με κρύο ή πολλή ζέστη. Έχει γρήγορες στροφές, μια μεγάλη ευθεία και μερικά δυνατά σημεία για τα φρένα κι έτσι τα ελαστικά μας πρέπει να ανταπεξέλθουν σε όλες τις συνθήκες».

 

«Το πρωί περιμένουμε χαμηλότερες θερμοκρασίες κι έτσι τα ελαστικά μας θα πρέπει να ανεβάζουν γρήγορα θερμοκρασία, αλλά και να δουλεύουν καλά όταν η θερμοκρασία ανεβεί αρκετά στη συνέχεια».

Επόμενο άρθρο »

Προσωρινό Ημερολόγιο Αγώνων 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Για δοκιμές η Aprilia στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA