• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όχι της Yamaha στο τεστ της Aragon
Τελικά δεν θα μείνει για ιδιωτικές δοκιμές την Τρίτη
Νέα 21/09/2016 - 12:20

Οι ομάδες της Moto2 και της Moto3 θα μείνουν στην Aragon για μια ημέρα δοκιμών μετά το τέλος του 14ου φετινού Γύρου, την Δευτέρα μετά τον αγώνα.

 

Την επόμενη ημέρα θα έρθει η σειρά της Honda, με τους Marc Marquez και Dani Pedrosa να συνεχίζουν να δοκιμάζουν το νέο κινητήρα του 2017, μια πρώτη γεύση του οποίου πήραν μετά το Misano.

 

Αρχικά ήταν και η Yamaha να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο τεστ, όμως την τελευταία στιγμή αποφάσισε να αποσυρθεί, πιθανότατα επειδή ακόμα η νέα τους μοτοσυκλέτα δεν είναι έτοιμη.

 

Όμως υπάρχει κι ένας άλλος λόγος, η απροθυμία δηλαδή των κατασκευαστών να κινηθούν στους ίδιους ρυθμούς με άλλες χρονιές, καθώς προτιμούν να περιμένουν μέχρι η Michelin να κατασταλάξει στα ελαστικά της για το 2017.

 

Συγκεκριμένα η Honda έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές με το νέο της μοτέρ, διότι θέλει να βελτιώσει τις αδυναμίες των τελευταίων ετών και χρειάζεται το χρόνο.

 

Επιπρόσθετα, είναι πολύ πιθανό η Yamaha να παρουσιάσει μια υβριδική μοτοσυκλέτα στο τεστ της Valencia στις 14 Νοέμβρη, μια πρωτότυπη με στοιχεία από τη φετινή και την μελλοντική μοτοσυκλέτα που θα βρεθεί στο grid του Qatar.

Επόμενο άρθρο »

«Χτίζει» ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Βασιλιάς στην Aragon ο Binder;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA