• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Ιστορική νίκη!
1η νίκη για Baldassarri, στο -3β ο Rins από τον Zarco
Νέα 11/09/2016 - 16:20

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το Πρωτάθλημα της Moto2, μετά το τέλος και του σημερινού αγώνα, καθώς ο Zarco δεν κατάφερε να δείξει στον αγώνα το καλό του πρόσωπο.

 

Στην πίστα του Misano ο Alex Rins ανέβηκε γρήγορα στην πρώτη θέση και στον ένατο γύρο έκανε χρόνο στο 37.9 για να ανεβάσει τη διαφορά του από τον Baldassarri (2ος) στο 1.9δ μετά από 10 γύρους.

 

Όμως κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση του Baldassarri! Ο Ιταλός έκανε εξαιρετικό ελαστικό, κράτησε ελαστικό και στους τελευταίους γύρους έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στη μάχη για τη νίκη!

 

Στο Mugello είχε πάρει τη 2η θέση φέτος, το πρώτο βάθρο της χρονιάς και όπως δήλωσε, ήθελε να δώσει το κάτι παραπάνω μπροστά στους συμπατριώτες του και το έκανε!

 

Πίεσε στο όριο, κράτησε πίσω του τον Rins και πήρε μια σπουδαία και μεγαλειώδη νίκη!

 

Ο Rins προσπάθησε στο τέλος - στην 12 - να περάσει μπροστά αλλά παραλίγο να ακουμπήσει με τον πίσω τροχό του Baldassarri και αναγκάστηκε να σηκώσει τη μοτοσυκλέτα του βγαίνοντας για λίγο εκτός πίστας.

 

Οι 20β όμως για τον Rins ήταν σαν «χρυσάφι» μιας και - παρά τους δυνατούς πόνους από την κλείδα του - κατάφερε σε δυο αγώνες να μειώσει τη διαφορά του από τον Zarco στους τρεις βαθμούς.

 

Ο Γάλλος δεν έκανε τον αγώνα που ήλπιζε, έπεσε στην αρχή ακόμα και στην 7η θέση για να επανέλθει και να τερματίσει τέταρτος για να πάρει 13β.

 

Ο Nakagami θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση, αν δεν έκανε το λάθος στα φρένα στην αρχή, όταν κι έχασε αρκετές θέσεις. Ο Ιάπωνας είχε καλό ρυθμό στο τέλος και αυτός - όπως ο Baldassarri - έκανε τον ένα γύρο στο 1:37 στο τέλος.

 

Ο δεύτερος καλύτερος Ιταλός στον αγώνα ήταν ο Franco Morbidelli στην 5η θέση, μπροστά από τον Luthi και τον Syahrin. Οι Folger, Cortese και Alex Marquez κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Αμείλικτος Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: Νίκη Τίτλου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA