• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΕΔ3
Στην κορυφή ο Mir, τρομερός ο Binder
Νέα 10/09/2016 - 11:37

Με παρόμοιες θερμοκρασίες εδάφους όπως και τη χτεσινή ημέρα, οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας μπήκαν στην πίστα για τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές.

 

Αυτός που κατάφερε στο τέλος να ανέβει στην πρώτη θέση - με διαφορά 0.253δ από τον δεύτερο - ήταν ο Joan Mir, ο μόνος που κατάφερε να ξεπεράσει τον εντυπωσιακό Binder!

 

Ο Ν. Αφρικανός έδειξε τη δύναμή του κάνοντας, στη δεύτερή του έξοδο, οχτώ συνεχόμενους γύρους στο 1:42 (ψηλό) όταν όλοι οι άλλοι μαζί είχαν τους ίδιους γύρους στο ’42!

 

Πίσω από τις δυο KTM βρέθηκε η Honda του Jorge Navarro, με τον αντικαταστάτη του τη νέα σεζόν στο γκαράζ της Estrella Galicia, Enea Bastianini, να είναι ένα μόλις δέκατο πίσω του.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Lorenzo Dalla Porta που κάνει την έκπληξη και είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα στο γκαράζ της ομάδας του Rossi, με τον Bulega 8ο και τον Migno πολύ πίσω, στην 21η θέση.

 

Ανάμεσα στους δυο Ιταλούς της SKY VR46 πήρε θέση ο Andrea Locatelli της Leopard και ο Aron Canet. Ο Bo Bendsneyder και ο Niccolo Antonelli έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Στον ιστορικό Γύρο για την Mahindra, καθώς αύριο συμπληρώνει 100 GP στην ιστορία της, η πρώτη Mahindra ήταν στην 16η του τρομερού στο Silverstone Stefano Manzi.

Επόμενο άρθρο »

Misano MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μην κάνουμε τα ίδια λάθη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA