• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Με τον Aleix;
Δεν είναι η πρώτη φορά...
Νέα 10/09/2016 - 00:29

Ο Valentino Rossi εξήγησε γιατί βγήκε εκτός εαυτού σήμερα με τον Aleix Espargaro, ο οποίος στις ΕΔ2 τον έκοψε πηγαίνοντας αργά στην αγωνιστική γραμμή.

 

Ο Vale βγήκε εκτός εαυτού με την αντίδραση του Ισπανού και στη συνέχεια του σήκωσε χαρακτηριστικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του!

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά του και δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο ακριβώς έκανε και στην Αυστρία. Πίεσα κι έφτασα πίσω από τις δυο Suzuki. Και οι δυο με είδαν».

 

«Ο Vinales ανοίχτηκε ενώ ο Espargaro έμεινε στην αγωνιστική γραμμή. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μετά του είπα: μα τι κάνεις;»

 

«Κι εκείνος μου απάντησε: άντε γ....ου! Γι’ αυτό εξαγριώθηκα. Θα ήταν αρκετό ένα συγγνώμη, αλλά δεν ξέρουν να το πουν. Αντ’ αυτού μου είπε άντε γ....ου!»

 

Στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στον αγώνα και τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθούν με το καινούργιο μπροστινό ελαστικό της Michelin και συγκεκριμένα με το μεσαίο.

 

«Ξεκινήσαμε καλά. Δουλέψαμε με τη μοτοσυκλέτα και στο τέλος βάλαμε τα πιο σκληρά ελαστικά και ήμουν γρήγορος. Το απόγευμα ανέβηκε η θερμοκρασία στην άσφαλτο 15o C».

 

«Δυστυχώς, για κάποιον λόγο, το σκληρό πίσω δεν δούλεψε. Είχαμε πιο αργό ρυθμό ενώ είχαμε και κάποια προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό. Η πίστα είναι απαιτητική με το μπροστινό».

 

«Η Michelin έφερε ένα πιο σκληρό και πιο δυνατό μπροστινό, αλλά μετά από μερικούς γύρους είναι δύσκολο. Υποφέρει αρκετά».

 

«Στο τέλος έβαλα το μαλακό κι είχα καλούς χρόνους, με όχι άσχημο ρυθμό και πήρα την 6η θέση. Έχουμε όμως πολλή δουλειά να κάνουμε και ειδικά με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας».

 

«Ο αγώνας είναι μεγάλος, 28 γύροι και πρέπει να βελτιώσουμε το μπροστινό, την αίσθησή μας μ’ αυτό. Δεν είμαστε μακριά».

 

Ο Rossi αποκάλυψε τέλος ότι έχει πλέον το παλιό πλαίσιο και όχι αυτό που είχε στις ΕΔ στο Silverstone.

 

«Στο τέλος φάνηκε ότι και τα δυο ήταν παρόμοια. Η διαφορά ήταν μικρή και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με το στάνταρ, το οποίο το ξέρουμε καλύτερα και με το οποίο έχουμε παραπάνω εμπειρία».

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Εκνευρίστηκε ο Rossi; Τσάι!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανέκτησε την εμπιστοσύνη του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA