• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είναι ο αγώνας μου!
Είναι το σπίτι μου!
Νέα 08/09/2016 - 13:54

Ο Valentino Rossi είναι έτοιμος να δώσει το κάτι παραπάνω από το 100% στο Misano αυτό το Σ/Κ.

 

Στο Mugello, στο πνευματικό του σπίτι, ο Vale είχε την ατυχία να δει τον κινητήρα του να σπάει και παράλληλα να χάνει σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Η απογοήτευση του Vale ήταν τεράστια, αλλά θα έχει την ευκαιρία να εξιλεωθεί αυτό το Σ/Κ στ Misano, στην πίστα που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του!

 

Ο 37χρονος άσος κατάφερε να μειώσει τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τον Marquez, γνωρίζει όμως καλά ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Τίτλο φέτος.

 

Πάντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ο Valentino Rossi θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι θα είναι εντός έδρας για να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον Ισπανό.

 

«Στο Misano θα είναι το πιο ξεχωριστό Σ/Κ της σεζόν και αυτό επειδή το Misano είναι ο αγώνας μου και συνήθως τα πάμε καλά εκεί. Ελπίζω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική, θα υπάρχει πολύς κόσμος. Πολλοί άνθρωποι γύρω-γύρω, αλλά και μεγάλη πίεση. Έτσι θα πρέπει να δώσουμε το 20% πάνω από το 100%».

 

Ο Vale έχει κερδίσει τρεις φορές στο Misano, το 2008, το 2009 και το 2014, ενώ μετά τον αγώνα στο Silverstone ξεπέρασε με 14β διαφοράς τον Lorenzo στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Honda: Νέος κινητήρας στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα