• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Το έκανε επίτηδες!
Πυρ και μανία ο Lowes με τον Zarco
Νέα 05/09/2016 - 12:32

Έξω φρενών ήταν ο Sam Lowes με την κίνηση του Johann Zarco στον αγώνα του Silverstone, που του στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του!

 

Ο Βρετανός ξεκίνησε καλά τον αγώνα, έχασε λίγο το ρυθμό του αλλά επανέκαμψε και στην προσπάθειά του να περάσει τον Γάλλο, έγινε το κακό. Ο Zarco πέρασε πάνω από τα κερμπ στην 16, δεν απέφυγε την επαφή και παρέσυρε εκτός τον Lowes.

 

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστό ότι ο Johann Zarco δέχτηκε ποινή 30δ και έπεσε στην 22η θέση χωρίς να πάρει βαθμούς. Βαθμούς δεν πήρε ούτε ο Lowes που επανήλθε για να τερματίσει 21ος.

 

«Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή του αγώνα, αλλά μετά ανέκαμψα και στο τέλος ένοιωθα καλά. Πέρασα τον Zarco και ήδη σκεφτόμουν τον Luthi, γιατί είχα ακόμα δυνάμεις».

 

«Μετά όμως ο Zarco έκανε μια κίνηση από εσωτερική και με έβγαλε εκτός με μια ηλίθια κίνηση... νομίζω ότι το έκανε επίτηδες και του άξιζε η τιμωρία, όχι ότι μ’ ενδιαφέρει πια».

 

«Πέρα από το Πρωτάθλημα, ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για μένα και ήθελα να κερδίσω, αλλά εξαιτίας αυτού δεν ήταν εφικτό. Πραγματικά ήθελα τη νίκη και είναι δύσκολο να αποδεχτείς κάτι τέτοιο, διότι δεν έκανα κάτι λάθος».

 

Ο Sam Lowes κυριάρχησε σε όλα τα ελεύθερα, στις κατατακτήριες, στο ζέσταμα - είτε η πίστα ήταν στεγνή, είτε βρεγμένη - και περίμενε να ολοκληρώσει τη δουλειά την Κυριακή.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Πάλι θα με ξεγράφουν!

« Προηγούμενο άρθρο

2017: Μένει το Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA