• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Οδηγούσα μ’ ένα χέρι!
Στην πατρίδα του για εξετάσεις ο Ιταλός
Νέα 05/09/2016 - 11:10

Ήταν ένας από τους οδηγούς με τον καλύτερο ρυθμό, όμως τελικά ο πόνος στο χέρι του - κι ένα σαμαράκι στην πίστα - τον νίκησαν.

 

Ο Iannone συνέχισε να πιέζει στον αγώνα και δεν εγκατέλειψε τη μάχη, ειδικά απέναντι στους Crutchlow, Rossi και Marquez και στο τέλος ήταν:

 

«...χαρούμενος. Έκανα καλό αγώνα και είχαμε τη σωστή ταχύτητα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν ο πόνος στο χέρι μου 9 γύρους πριν το τέλος. Είχα δυο επιλογές».

 

«Είτε να γυρίσω στα pits μιας και δυσκολευόμουν να ελέγξω τη μοτοσυκλέτα, ή να συνεχίσω χωρίς να σκέφτομαι τη βαθμολογία. Δεν είχα δύναμη και υπέφερα πολύ».

 

«Στην πτώση πέρασα από το μοναδικό σαμαράκι που υπήρχε εκεί, έχασα το μπροστινό κι έπεσα αμέσως. Είναι απογοητευτικό διότι έκανα ό,τι ήταν δυνατόν».

 

«Είχα φυλάξει και ελαστικά. Τα μαλακά, μπροστά-πίσω, ήταν η καλύτερη επιλογή», πρόσθεσε ο Iannone, ο οποίος στο τέλος είδε τη μελλοντική του μοτοσυκλέτα να κερδίζει τον αγώνα!
 

«Είμαι χαρούμενος για την Suzuki. Στους τρεις τελευταίους αγώνες έχουν κάνει σημαντικά βήματα εμπρός, αλλά κι εμείς έχουμε βελτιωθεί».

 

«Είμαι πιο γρήγορος, αλλά η μοτοσυκλέτα μας ακόμα έχει ταλαντώσεις στην επιτάχυνση. Το καλό είναι ότι δεν πίεζα στο μέγιστο βαθμό, μόνο στο 80% και ήμουν ανταγωνιστικός».

 

Όμως το πρόβλημα - arm pump - στο χέρι του είναι ανησυχητικό μιας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος.

 

«Το είχα το πρόβλημα αυτό και το 2013 και είχα κάνει χειρουργείο. Τώρα είναι η πρώτη φορά που συνέβη και θα κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται».

 

«Νομίζω ότι οφείλεται στη μοτοσυκλέτα και στη συγκεκριμένη πίστα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό! Το να οδηγείς με ένα χέρι σίγουρα δεν είναι εύκολο».

Επόμενο άρθρο »

2017: Μένει το Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Ευτυχώς όλα καλά για Espargaro-Baz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA