• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Έτσι... ξαφνικά!
Ανταγωνιστικός κι έτοιμος για νίκη
Νέα 04/09/2016 - 02:01

Κι εκεί που όλοι ξέραμε ότι η GSX-RR της Suzuki δεν μπορεί στο βρεγμένο, ήρθε σήμερα η καταπληκτική εμφάνιση του Maverick Vinales!

 

Ο Ισπανός κατάφερε να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες, χάρη στο 2:20.514 που έκανε στη βροχή και θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη σειρά της εκκίνησης!

 

Ένα αποτέλεσμα και - κυρίως - μια εξέλιξη που κάνει τον Vinales να δηλώνει ότι είναι έτοιμος ακόμα και για τη νίκη στον αγώνα!

 

«Ήταν δύσκολα στις ΕΔ4, δεν είχα αίσθηση, η πίστα γλίστραγε και ανησυχούσα πολύ. Ευτυχώς όμως η ομάδα έκανε καταπληκτική δουλειά».

 

«Τους είμαι ευγνώμων, διότι άλλαξαν το set-up και τα ηλεκτρονικά για τις ΚΑΤ2 και η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ πιο εύκολη στην οδήγηση».

 

«Δυσκολευόμασταν στο βρεγμένο, ενώ τώρα έτσι ξαφνικά είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στους άλλους. Μπορούμε να κάνουμε καλό αγώνα είτε στη βροχή, είτε στο στεγνό».

 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για το δυνατό ρυθμό του Vinales, ο οποίος εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις αρετές της Suzuki στις αλλαγές κατεύθυνσης.

 

«Στη θεωρία νομίζω ότι είμαι το φαβορί για τη νίκη. Είμαι γρήγορος εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία και είμαι έτοιμος για τη νίκη, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας είναι πολύ ανταγωνιστική σε γρήγορες πίστες με αλλαγές κατεύθυνσης. Πέρα από το Silverstone, μου έρχεται στο μυαλό και το Phillip Island».

Επόμενο άρθρο »

Silverstone MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Ημερολόγιο Αγώνων 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA