• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Φοβού τις Ducati!
Θα δώσω το 100% ανεξαρτήτως καιρού
Νέα 04/09/2016 - 00:56

Μπορεί η ιστορική pole position (βλ. εδώ) του Cal Crutchlow να ήρθε στο βρεγμένο, ωστόσο ο Βρετανός είναι βέβαιος ότι είναι μπορεί να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και στο στεγνό!

 

«Πραγματικά δεν θυμάμαι να πίεζα τόσο πολύ! Στον επόμενο γύρο ναι, πίεσα, αλλά πήγα να πέσω στην 1. Μετά είδα ότι όλοι ήταν αργοί και σκέφτηκα ότι ρίσκαρα πολύ».

 

«Έκανα βόλτα στο υπόλοιπο των κατατακτηρίων, σκεπτόμενος ότι αν με απειλούσε κάποιος θα ξεκίναγα κι εγώ. Όμως ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, από τη στιγμή που άρχισε να βρέχει δυνατά. Πήρα το ρίσκο την κατάλληλη στιγμή».

 

«Πιστεύω ότι με το σκληρό ελαστικό μπορούμε μια θέση στην πεντάδα. Δεν υπάρχουν τόσα πολλά σημεία με δυνατή επιτάχυνση και δεν έχουμε τόσα προβλήματα».

 

«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στο στεγνό και θα κάνω τ’ αδύνατα δυνατά για να είμαι μπροστά και θα δώσω το 100% ανεξαρτήτως του καιρού».

 

Αν και στους τελευταίους Γύρους ο Crutchlow είναι εξαιρετικός - ήταν στο βάθρο (2ος) και στη Γερμανία - εν τούτοις δεν πιστεύει ότι υπάρχει πρόοδος με τη μοτοσυκλέτα.

 

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό βήμα πριν από 5 Γύρους, αλλά τώρα είμαστε σταθεροί. Η Honda δουλεύει καλά, είναι δύσκολη στην οδήγηση, απαιτητική σωματικά, αλλά στους τελευταίους Γύρους την κάνουμε να δουλεύει».

 

Ο Cal αποκάλυψε στη συνέχεια ότι είχε στη διάθεσή του ένα καινούργιο πλαίσιο από την Honda για να το αξιολογήσει. Αν και με αυτό πήρε την pole, δεν είναι σίγουρος ότι θα το έχει και στον αγώνα.

 

«Ναι, το HRC ήθελε να το αξιολογήσω και το έκανα. Το είχαμε στις κατατακτήριες, αλλά δεν ξέρω την τελική απόφαση για τον αγώνα. Είναι διαφορετικό, αλλού κερδίζεις και αλλού χάνεις».

 

«Απλά εγώ το αξιολόγησα γι’ αυτούς και ίσως να το έχουμε για τον αυριανό αγώνα». Έναν αγώνα στον οποίο περιμένει δυνατές και τις Ducati!

 

«Είναι τόσο γρήγορες! Παράλληλα και ο Marc και ο Maverick και ο Valentino, που μπορεί να βρει κάτι στο ζέσταμα αύριο, έχουν καλό ρυθμό. Όμως οι Ducati μπορούν να το πάνε τελείως χαλαρά!»

 

«Είναι τόσο γρήγορες που κερδίζουν τρία δέκατα σε κάθε έξοδο στις ευθείες, κάτι που σημαίνει ότι εμείς πρέπει να είμαστε έξι δέκατα πιο γρήγοροι σε άλλα σημεία της πίστας».

Επόμενο άρθρο »

Ημερολόγιο Αγώνων 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόοδος για Lorenzo στο (λίγο) βρεγμένο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA