• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το λάθος του πλήρωσε ο Marquez
Έκανε μια αλλαγή στις ρυθμίσεις πριν τις ΚΑΤ
Νέα 03/09/2016 - 22:42

Πολύ καλή ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για τον Marc Marquez, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση - στο στεγνό - στις ΕΔ3 και διατηρήθηκε μπροστά στη βροχή στις ΕΔ4.

 

Ωστόσο στις κατατακτήριες δεν κατάφερε κάτι πιο πάνω από την 5η θέση, έχοντας μια πτώση δυο λεπτά πριν το τέλος που τον άφησε ανήμπορο να αντιδράσει.

 

Ο Marquez παραδέχτηκε ότι έκαναν αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του πριν τις κατατακτήριες, αλλά προς μια κατεύθυνση που δεν βοήθησε τελικά τον 23χρονο.

 

«Είμαι απογοητευμένος, διότι στις ΕΔ4 ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Μετά όμως κάναμε μερικές αλλαγές πριν τις κατατακτήριες. Δεν περιμέναμε να έχει τόσο νερό».

 

«Μετά, από την πρώτη στιγμή που βγήκα έξω, κατάλαβα ότι οι αλλαγές δεν δούλευαν σωστά. Αλλά στα 15 λεπτά που είχαμε έπρεπε να μείνω έξω και να βελτιωθώ».

 

«Μετά έκανα έναν καλό γύρο και όταν το είδα προσπάθησα να πιέσω λίγο παραπάνω κι έπεσα. Απογοητεύτηκα, διότι οι αλλαγές που κάναμε δεν ήταν στη σωστή κατεύθυνση».

 

Όταν τον ρώτησαν τι περιμένει από τον αυριανό αγώνα, ο Marc Marquez αποκρίθηκε ότι ο στόχος είναι ένα βάθρο. Ο Ισπανός όμως δεν απέκλεισε ούτε τη νίκη!

 

«Δύσκολο να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, διότι δεν ξέρουμε το ρυθμό των άλλων, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να παλέψω για τη νίκη. Το βάθρο είναι ο βασικός στόχος, αλλά αν όλα πάνε καλά γιατί όχι και τη νίκη;»

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Τα κατέστρεψε όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεψαν την pole από τον Laverty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA