• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: Pole στο τελευταίο λεπτό!
Ο Sam Lowes στην 1η θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά
Νέα 03/09/2016 - 19:04

Μια εντυπωσιακή pole position πήρε ο Sam Lowes, τη δεύτερη συνεχόμενή του στο Silverstone και θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση τον αυριανό αγώνα!

 

Η βροχή αυξομείωνε την έντασή της, την ώρα που ο Alex Marquez έδειχνε δυνατός και ανέβαινε στην πρώτη θέση. Όμως ο Zarco απάντησε γρήγορα!

 

Ο Γάλλος έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο απ’ ότι στο Brno που μεταμορφώθηκε (προς το χειρότερο) όταν άρχισε να βρέχει στο warm-up.

 

Σήμερα όμως ήταν ένας άλλος Zarco, έστω κι αν στο τέλος δεν απέφυγε την πτώση και χρειάστηκε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση.

 

Ο Zarco έχει ένα προβάδισμα 44β από τον Lowes (3ος) στη βαθμολογία κι έδειξε δυνατός και στο στεγνό. Όμως ο Lowes έχει το προβάδισμα είτε στο στεγνό, είτε στο βρεγμένο, όντας πρώτος σε όλες τις περιόδους δοκιμών.

 

Ο Folger κλείνει την πρώτη σειρά, φρέσκος από την εξαιρετική του εμφάνιση στο βρεγμένο Brno, ενώ άφησε εκτός πρώτης σειράς - για 4χιλ - τον Alex Marquez.

 

Ο μικρός αδελφός του Marc, όπως και στο Brno, έδειξε πολύ δυνατός είτε στο στεγνό είτε στο βρεγμένο και θα προσπαθήσει αύριο να πάρει αυτό που έχασε πέρυσι για λίγο: ένα βάθρο.

 

Ο Marquez είχε και αυτός πτώση. Το καλύτερό του αποτέλεσμα - και με μεγάλη διαφορά - πήρε φέτος ο Syahrin ενώ είναι και το καλύτερο της καριέρας του. Τη δεύτερη σειρά κλείνει ο Morbidelli.

 

Ο Isaac Vinales είναι νεοφερμένος στην κατηγορία και στους πρώτους 11 αγώνες είχε καλύτερη θέση σε κατατακτήριες την 23η στο Le Mans. Σήμερα, στο βρεγμένο, κατάφερε ν’ ανέβει στην 7η!

 

Μαζί του στην τρίτη σειρά θα είναι οι Baldassarri και Simone Corsi, με τον Thomas Luthi να γλυτώνει χωρίς συνέπειες από μια πτώση και να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Ιστορική pole για Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA