• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χρησιμοποιώντας το παρελθόν!
Σ’ αυτό καταφεύγει ο Marquez
Νέα 02/09/2016 - 23:11

Δυο είναι οι παράγοντες που - σύμφωνα με τον Marquez - ήταν υπεύθυνοι για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σήμερα: τα σαμαράκια και οι χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Ωστόσο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν ανησυχεί: «Πάντα όταν φτάνουμε εδώ έχει σαμαράκια και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το set-up».

 

«Προσπαθούμε να απορροφήσουμε τα σαμαράκια και κάθε χρόνο ακολουθούμε την ίδια κατεύθυνση και αυτό θα κάνουμε και αύριο».

 

«Το πρωί κάναμε ένα μικρό λάθος. Ξεκινήσαμε αμέσως με το μεσαίο μπροστινό ελαστικό. Το είχαμε βάλεις σε παρόμοιες συνθήκες, στην Γερμανία και πιστέψαμε ότι ήταν έτοιμο».

 

«Δεν ήταν. Ήμουν αργός, δεν μπόρεσα να το ζεστάνω κι έπεσα. Μετά, με το μαλακό η μοτοσυκλέτα άρχιζε να δουλεύει. Το απόγευμα έβαλε το πιο σκληρό (σ.σ. το μεσαίο) ο Cal αλλά δεν ήθελα να πάρω αυτό το ρίσκο πάλι».

 

«Εστίασα στο μαλακό για τις ρυθμίσεις, γνωρίζοντας ότι όταν βάλουμε το σκληρό θα έχουμε το κάτι παραπάνω γιατί ταιριάζει στο στυλ μου».

 

«Με το σκληρό πίσω ένοιωθα καλά, αλλά πρέπει να κατανοήσω το μαλακό πίσω. Έχει πολύ καλή πρόσφυση, αλλά πρέπει να δούμε γιατί έχει τόσες ταλαντώσεις».

 

Η διαχείριση των ελαστικών, σε μια πίστα γεμάτη σαμαράκια, θα παίξει βασικό ρόλο στον αγώνα. Κάποιοι μάλιστα παραπονέθηκαν για σημαντική φθορά μετά από ελάχιστους γύρους.

 

«Ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση για τη ζωή των ελαστικών. Έκανα μόνο δέκα γύρους, μισό αγώνα δηλαδή και είχα πρόσφυση».

 

«Το θέμα είναι ότι δοκιμάζαμε συνεχώς ρυθμίσεις. Θα δουλέψουμε περισσότερο αύριο. Ξέρω ότι κάποιοι είχαν φθορά (graining) αλλά κι αυτό με το χρόνο θα καλυτερεύσει».

Επόμενο άρθρο »

Δυνατό ξεκίνημα για Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Είναι ακόμα Παρασκευή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA