• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ1
Σίφουνας ο Maverick Vinales!
Νέα 02/09/2016 - 14:21

Αρκετός κρύο στο Silverstone, αλλά χωρίς βροχή και ο Maverick Vinales - φορώντας ένα φρέσκο λάστιχο στο τέλος - κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση!

 

Ο Ισπανός έκανε 2:02,483 και μόνο ο Jorge Lorenzo κατάφερε να τον πλησιάσει στα 0,282δ διαφοράς, καθώς ο τρίτος - ο Marquez - είναι πίσω πάνω από 1δ!

 

Το πρόβλημα της Suzuki παρουσιάζεται κυρίως στις υψηλές θερμοκρασίες, όταν και αδυνατεί να βρει πρόσφυση ο πίσω τροχός. Στο κρύο τα πράγματα είναι καλύτερα, όπως φάνηκε και σήμερα.

 

Καλή ήταν και η παρουσία του Lorenzo, ο οποίος στο στεγνό θα έχει - ενδεχομένως - τον πρώτο λόγο, με τον Marc Marquez να ανακάμπτει από μια πτώση στην αρχή και να κάνει τον 3ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Rossi ήταν ο θριαμβευτής πέρυσι του Silverstone, αλλά ήδη από χτες τόνιζε ότι δεν είναι στις αγαπημένες του πίστες. Πάντως ο Ιταλός τα πήγε περίφημα και είναι στην 4η θέση!

 

Οδηγώντας με πόνους στο γόνατο από μια πτώση που είχε στις ιδιωτικές δοκιμές στο Misano, ο Dovizioso κατάφερε να πάρει την 5η θέση.

 

O Iannone ήταν έβδομος, με την Desmosedici GP του να βγάζει καπνούς προς το τέλος. Ανάμεσα στους δυο εργοστασιακούς της Ducati πήρε θέση ο Pol Espargaro.

 

Ο Dani Pedrosa έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, με τον Redding να είναι ο κορυφαίος Βρετανός, μπροστά από τον Danilo Petrucci που έκλεισε τη δεκάδα.

 

Καλή η παρουσία του Alex Lowes που αντικαθιστά τον Smith! Ο Βρετανός είχε φτάσει σ’ ένα σημείο να είναι μόλις 2δ από την κορυφή!

 

Στη συνέχεια όμως ήρθε μια πτώση που έβαλε φρένο στην πρόοδο που σημείωνε και ο νεαρός Βρετανός έπεσε στην τελευταία θέση.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA