• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Και τώρα Silverstone
Μπροστά ο Zarco, τραυματίας ο Rins, στο σπίτι του ο Lowes
Νέα 30/08/2016 - 11:12

Ο αγώνας στο Silverstone έρχεται μετά από μια δύσκολη μάχη στην Τσεχία, ειδικά για τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Johann Zarco.

 

Στο βρεγμένο ο Γάλλος δεν ήταν καλός, πέφτοντας γρήγορα στις θέσεις εκτός βαθμών, για να παλέψει στη συνέχεια και ν’ ανέβει στην 11η θέση.

 

Οι μεγαλύτεροι κερδισμένοι ήταν οι αντίπαλοί του στη μάχη για τον Τίτλο, με τον Rins να ξεπερνά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο στεγνό και να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα στη βροχή.

 

Ο Ισπανός άσος δεν μπορούσε να απειλήσει τον μεγάλο νικητή Folger, πήρε όμως τους 20β της 2ης θέσης και κράτησε πίσω του τον Sam Lowes.

 

Ωστόσο οι οιωνοί δεν είναι καλοί για τον Rins, ο οποίος έσπασε την κλείδα του σε προπόνηση την περασμένη Τετάρτη και μπήκε στο χειρουργείο. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρών στην Αγγλία.

 

Ο Lowes επέστρεψε στο βάθρο με μια πολύ καλή εμφάνιση στην Τσεχία, καταφέρνοντας να τερματίσει για πρώτη φορά αγώνα στο βρεγμένο, εδώ και έξι χρόνια!

 

Μέσα στην πατρίδα του, ο Lowes θα θέλει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από την κορυφή, ενώ και ο συμπατριώτης του, ο Danny Kent, θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω σ’ ένα καλό αποτέλεσμα στην Τσεχία.

 

Αυτός όμως που ξεχώρισε στο Brno ήταν ο Jonas Folger. Ο Γερμανός πήρε μια σπουδαία, την πρώτη του φέτος, νίκη και κατάφερε να ξεπεράσει τον άτυχο Luthi στη βαθμολογία.

 

Ο Ελβετός είχε ένα σφοδρό highside στις κατατακτήριες και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο με διάσειση. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί στο Silverstone, αν πάρει το οκ από τους γιατρούς.

 

Ένας ακόμα που θα χρειαστεί το πράσινο φως από το Ιατρικό προσωπικό είναι και ο Dominique Aegerter, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και στα πλευρά σε προπόνηση με motocross.

 

Το Brno ήταν ακόμα ένας καλός αγώνας για τον Alex Marquez που αρχίζει και αλλάζει σιγά-σιγά την πολύ άσχημη παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν.

 

Ο Marquez ήταν δυνατός τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο την Κυριακή και κατάφερε να μπει μέσα στην πεντάδα των πρώτων. Η αγωνιστική αυτή ανάταση ήρθε στο καλύτερο χρονικά σημείο για τον Ισπανό.

 

Το Silverstone είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες, όπως και το Brno, και σ’ αυτούς τους δυο Γύρους πέρυσι - την πρώτη του σεζόν στην Moto2 - είχε διεκδικήσει βάθρα, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Τη «συνέχεια» θέλει ο Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Έκαναν τη σωστή επιλογή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA