• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τη «συνέχεια» θέλει ο Barbera
Μετά την 5η θέση στην Τσεχία
Νέα 30/08/2016 - 12:09

Η πέμπτη θέση στο Brno έδωσε νέα αυτοπεποίθηση στον Hector Barbera, που μαζί με την 4η θέση του Loris Baz έδωσαν το καλύτερο συνδυασμένο φετινό αποτέλεσμα στην Avintia.

 

Ο Ισπανός κρατά την ένατη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και θα προτιμούσε να γίνει ο αγώνας της Αγγλίας στο στεγνό, αν και δεν θα προβληματιστεί ιδιαίτερα αν βρέξει.

 

«Το Silverstone είναι μια καλή πίστα για μένα και το διασκεδάζω εκεί», σχολίασε ο Barbera, ο οποίος ισοφάρισε το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα στην Τσεχία (ήταν 5ος και στην Αργεντινή).

 

«Θα είναι πολύ σημαντικό να φύγουμε από την Αγγλία με ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάμε 100% έτοιμοι στο Misano».

 

«Η πίστα έχει πολλές ανοιχτές στροφές, όμως υπάρχουν και μερικές εναλλαγές κατεύθυνσης που θα προβληματίσουν τη μοτοσυκλέτα μας».

 

«Προτιμώ στεγνό αγώνα την Κυριακή. Η βροχή βέβαια είναι πολύ πιθανό να έρθει, αλλά αν δούμε τα αποτελέσματά μας σε Γερμανία και Τσεχία, η βρεγμένη πίστα δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα».

 

«Θα ξεκινήσουμε το Σ/Κ όπως πάντα, δουλεύοντας για τον αγώνα από την Παρασκευή και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Στη «μάχη» της Αγγλίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Και τώρα Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA