• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pata Yamaha: Νέος κινητήρας/πλαίσιο
Στις ιδιωτικές δοκιμές για τα SBK-Motul
Νέα 29/08/2016 - 16:34

Πριν από μερικές ημέρες έγιναν ιδιωτικές δοκιμές για τα SBK-Motul στο Lausitzring, εκεί που στα μέσα Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί ο επόμενος Γύρος του Πρωταθλήματος.

 

Στην πίστα βρέθηκε και ο Sylvain Guintoli που ανέβηκε και πάλι στη μοτοσυκλέτα του μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

 

Ο Alex Lowes έκανε κανονική προσομοίωση αγώνα με τα καινούργια εξαρτήματα, ενώ ο Guintoli δούλεψε με τη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας του, ενώ συνήθιζε τις αλλαγές που είχαν γίνει στο διάστημα της απουσίας του.

 

Και οι δυο αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στα SBK-Motul ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους κάνοντας πάνω από 130 γύρους στις δυο ημέρες των δοκιμών.

 

«Το τεστ ήταν καλό και παραγωγικό. Η αίσθησή μου με την R1 βελτιώνεται συνέχεια. Εξελίξαμε το πακέτο μας και μάθαμε μερικά πράγματα», σχολίασε ο Alex Lowes.

 

«Η R1 έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που την οδήγησα, ενώ και το set-up, όσον αφορά στο πλαίσιο, έχει αλλαγές. Έτσι χρησιμοποίησα αυτές τις δυο ημέρες για να κατανοήσω τις αλλαγές».

 

«Δουλέψαμε και σε κάποια πράγματα για καλύτερη απόδοση, αλλά το μεγάλο βάρος το δώσαμε στο να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας τώρα».

Επόμενο άρθρο »

Έκαναν τη σωστή επιλογή!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Η Ongetta θέλει Fenati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA